Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bilgisayar ve Teknoloji ve İnternet
Cep Telefonu Dünyası
Artık Sizi Gizli Numaradan kimse arayamasın...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HARB&amp;#304;KIZ" data-source="post: 132456" data-attributes="member: 13476"><p><strong>Aramasını İstemiyorsanız Bunu Yapın!</strong> <span style="color: Purple"><strong>Ben denedim arkadaşlar gerçekten de gizli numara aramaya kalktığı zaman telefondaki bayan sizin numaranızın </strong></span></p><p><span style="color: Purple"><strong>gizli numara aramasına kapalı olduğunu söylüyor. </strong></span></p><p><span style="color: Purple"><strong></strong></span></p><p><span style="color: Purple"><strong>Bu şekilde telefon sapıklarından da kurtulabilirsiniz</strong></span> </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p><strong>Hangi GSM numarasını kullanıyor olursanız olun telefonunuzla </strong> <em> </em></p><p><em>(yıldız 253 kare) " <span style="color: Purple"><em>*253#</em></span> " </em></p><p> </p><p><strong>tuşlarına basıp arama yapın. </strong></p><p><strong>Bağlı olduğunuz GSM operatörü size sesli cevap vererek gizli numaradan aranamayacağınızı bildirecek. </strong></p><p><strong>Böylece, gizli numarayla sizi aramak isteyenler engellenmiş olacak. Yapılan bu işlemden sonra numarasını gizleyerek sizi arayan abonelere bağlı oldukları GSM operatöründen (Numaranızı gizlediğiniz için arama yapamıyorsunuz) mesajı iletilecek.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARBİKIZ, post: 132456, member: 13476"] [B]Aramasını İstemiyorsanız Bunu Yapın![/B] [COLOR=Purple][B]Ben denedim arkadaşlar gerçekten de gizli numara aramaya kalktığı zaman telefondaki bayan sizin numaranızın gizli numara aramasına kapalı olduğunu söylüyor. Bu şekilde telefon sapıklarından da kurtulabilirsiniz[/B][/COLOR] [B]Hangi GSM numarasını kullanıyor olursanız olun telefonunuzla [/B] [I] (yıldız 253 kare) " [COLOR=Purple][I]*253#[/I][/COLOR] " [/I] [B]tuşlarına basıp arama yapın. Bağlı olduğunuz GSM operatörü size sesli cevap vererek gizli numaradan aranamayacağınızı bildirecek. Böylece, gizli numarayla sizi aramak isteyenler engellenmiş olacak. Yapılan bu işlemden sonra numarasını gizleyerek sizi arayan abonelere bağlı oldukları GSM operatöründen (Numaranızı gizlediğiniz için arama yapamıyorsunuz) mesajı iletilecek.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bilgisayar ve Teknoloji ve İnternet
Cep Telefonu Dünyası
Artık Sizi Gizli Numaradan kimse arayamasın...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…