Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ASk Belkide
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Garib" data-source="post: 103381" data-attributes="member: 1249"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna">[googlevid]-614717333452360573&ei[/googlevid]</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="color: DarkOrange">Veda - Zerrin Özer</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna">Konuş konuş sevdiğim</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna">Yüreğinin şarkısını söyle bana</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna">Gece karanlık</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna">Yıldızlar bulutların arkasında yitip gitmiş</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna">Rüzgar iç çekiyor yaprakların arasında</span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Bırak çözeyim saçlarını</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Kulaklarımı göğsüne bastırayım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ve orada o tatlı yalnızlıkta</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Gözlerimi kapatıp kalbinin hırıltılarını dinleyeyim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Yüzüne hiç bakmadan</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ben de bakamam</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Dayanamam gözlerine</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Tut ellerimi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Aşk böyle bitmemeli</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ne olur gitme</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Böyle sensiz çaresiz bırakma beni</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Söylediklerim bitince sessiz oturalım hiç kımıldamadan</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Yalnız ağaçlar fısıldaşsın karanlıkta</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ve öylece bitsin gece</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Birbirimizin gözlerine bakalım</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ayrı ayrı yollara gidelim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Konuş konuş sevdiğim</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Yüreğinin şarkısını söyle bana</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Kim bırakmış ki</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Kim bırakmış seni söyle</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Tut ellerimi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Gitme aşkım gitme böyle</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ne olur gitme</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Böyle sensiz çaresiz bırakma beni</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Güller duruyor gecenin içinde</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Sarı güller</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ne olur koparma beni</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">O kadar güzel duruyor ki orada</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ah gecem</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Biz de birlikte güzeldik</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: Sienna"><span style="font-family: 'Georgia'">Ve koparıp gülleri bıraktın ellerime</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Garib, post: 103381, member: 1249"] [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Sienna][googlevid]-614717333452360573&ei[/googlevid] [COLOR=DarkOrange]Veda - Zerrin Özer[/COLOR] Konuş konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Gece karanlık Yıldızlar bulutların arkasında yitip gitmiş Rüzgar iç çekiyor yaprakların arasında [FONT=Georgia]Bırak çözeyim saçlarını Kulaklarımı göğsüne bastırayım Ve orada o tatlı yalnızlıkta Gözlerimi kapatıp kalbinin hırıltılarını dinleyeyim Yüzüne hiç bakmadan Ben de bakamam Dayanamam gözlerine Tut ellerimi Aşk böyle bitmemeli Ne olur gitme Böyle sensiz çaresiz bırakma beni Söylediklerim bitince sessiz oturalım hiç kımıldamadan Yalnız ağaçlar fısıldaşsın karanlıkta Ve öylece bitsin gece Birbirimizin gözlerine bakalım Ayrı ayrı yollara gidelim Konuş konuş sevdiğim Yüreğinin şarkısını söyle bana Kim bırakmış ki Kim bırakmış seni söyle Tut ellerimi Gitme aşkım gitme böyle Ne olur gitme Böyle sensiz çaresiz bırakma beni Güller duruyor gecenin içinde Sarı güller Ne olur koparma beni O kadar güzel duruyor ki orada Ah gecem Biz de birlikte güzeldik Ve koparıp gülleri bıraktın ellerime[/FONT][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ASk Belkide
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…