Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ASk Belkide
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 98162" data-attributes="member: 12"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Aşk mı? Yok öyle bişey. Aşkın var olduğuna inanmıyorum artık,gönül macerası diyelim ve bir süre macera istemiyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">İşte sende bu maceralarımdan biriydin sadece bazen heyecanlı, bazen korkutucu, bazen ise durgun bir macera ama her macera gibi bitmeye mahkumdu ve bitti işte. </span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy"></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Yalan söyledim yine,inanma sakın.Sende yaşadığım macera değildi ki hiç bitmeyecek bir serüven olmanı istedim ben ve hala bitmedin bendesin unutma bunu.Ben;senden sonra serüven defterini kapatabildim sadece...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Yaşadıklarım köreltti beni, aşk vardı bir zamanlar benim içinde, yaşanılması gereken en güzel duyguydu vazgeçilmez bir tutkuydu üstelik, hiç aşık olmamıştım ya merak ederdim nasıl birşeydi bir insan nasıl olurda tek kişilik hayatını bir anda biriyle paylaşabilecek kadar cesurdu ve korkusuzca atılırdı bu maceraya.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Seninle yaşadığım neydi inan bunu bilmiyorum ama geriye dönüp baktığımda pişman olmadığımı gördüm çünkü geçmişim bana ait, bunları ben yaşadım. Her ne kadar geçmişimizi yalanlarla süslesende yalan aşkınla köreltsende bu güzelim duyguyu bu da senin günahın yüzleşmesi gerekende ben değilim sanırım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Anladım ki acı tatlı günlerde birlikte olacağız sözünü hiçe sayanlar arasındaydık bizde. Ben başka insanların omuzunda çaresizce ağlarken, sen bunların hiç birini bilmedin.Gözlerinde yalanmış senin,büyülü</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">sözlerinde bilemedim.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Ben sensiz geçen her gece yıldızlara bakardım da, kayan her yıldızdan gözyaşlarımla "seni geri istedim, aşkımı istedim" bunu da bilmezsin ama anladım ki aşk diye birşey yok ve aslında kayan yıldızların gömüldüğü maziyi unutmam gerektiğini anladım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Sen elini tuttuğumda heyecanlandığım ilk insandın, sen görüpte titrediğim, kalbimin atışına engel olamadığım tek sevdamdın.Neydi beni böylesine kör yapan,neydi ki senin diğerlerinden fazlan ama olmuyor artık sen mutlusun biliyorum ama benim gözlerim hala yolda, geleceğin günü beklemekten bıktım üstelik gelmeyeceğini bile bile.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: Navy">Her sevda biter derler ya hani,eninde sonunda unutulurmuş ya sevilen,inan ki gücüm kalmadı çık artık kalbimden...!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 98162, member: 12"] [SIZE="3"][COLOR="Navy"]Aşk mı? Yok öyle bişey. Aşkın var olduğuna inanmıyorum artık,gönül macerası diyelim ve bir süre macera istemiyorum. İşte sende bu maceralarımdan biriydin sadece bazen heyecanlı, bazen korkutucu, bazen ise durgun bir macera ama her macera gibi bitmeye mahkumdu ve bitti işte. Yalan söyledim yine,inanma sakın.Sende yaşadığım macera değildi ki hiç bitmeyecek bir serüven olmanı istedim ben ve hala bitmedin bendesin unutma bunu.Ben;senden sonra serüven defterini kapatabildim sadece... Yaşadıklarım köreltti beni, aşk vardı bir zamanlar benim içinde, yaşanılması gereken en güzel duyguydu vazgeçilmez bir tutkuydu üstelik, hiç aşık olmamıştım ya merak ederdim nasıl birşeydi bir insan nasıl olurda tek kişilik hayatını bir anda biriyle paylaşabilecek kadar cesurdu ve korkusuzca atılırdı bu maceraya. Seninle yaşadığım neydi inan bunu bilmiyorum ama geriye dönüp baktığımda pişman olmadığımı gördüm çünkü geçmişim bana ait, bunları ben yaşadım. Her ne kadar geçmişimizi yalanlarla süslesende yalan aşkınla köreltsende bu güzelim duyguyu bu da senin günahın yüzleşmesi gerekende ben değilim sanırım. Anladım ki acı tatlı günlerde birlikte olacağız sözünü hiçe sayanlar arasındaydık bizde. Ben başka insanların omuzunda çaresizce ağlarken, sen bunların hiç birini bilmedin.Gözlerinde yalanmış senin,büyülü sözlerinde bilemedim. Ben sensiz geçen her gece yıldızlara bakardım da, kayan her yıldızdan gözyaşlarımla "seni geri istedim, aşkımı istedim" bunu da bilmezsin ama anladım ki aşk diye birşey yok ve aslında kayan yıldızların gömüldüğü maziyi unutmam gerektiğini anladım. Sen elini tuttuğumda heyecanlandığım ilk insandın, sen görüpte titrediğim, kalbimin atışına engel olamadığım tek sevdamdın.Neydi beni böylesine kör yapan,neydi ki senin diğerlerinden fazlan ama olmuyor artık sen mutlusun biliyorum ama benim gözlerim hala yolda, geleceğin günü beklemekten bıktım üstelik gelmeyeceğini bile bile. Her sevda biter derler ya hani,eninde sonunda unutulurmuş ya sevilen,inan ki gücüm kalmadı çık artık kalbimden...![/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ASk Belkide
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…