Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
AŞK; gönülden gelen bir Kelime-i Şehadettir..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mübtela1" data-source="post: 216732" data-attributes="member: 1008114"><p>“Hu ya Rab Hu”</p><p></p><p>Geçmişe dair satırlar canlandı kalemimde bugün…</p><p>Çocukca saflıklarım, ve aşkın “A” hali canlandı bir kuş oldu ellerimde.</p><p>Baktım ki kuş çok hasta kanatları kırık ve yara almış bir halde</p><p>Ve geçmişe baktım </p><p>bugün unuttuklarıma ve hayal dediğim o sözlerime…</p><p>Ne kadar da nemrudi bir hayatım varmış…</p><p>Ne kadar da çok değişmişim bu kadar kısa bir zamanda,</p><p>Şimdi şiir yazıyorum artık,karalama yapmıyorum artık,yada öyle zannediyorum…</p><p>İbrahimi bir gözle bakıyorum bu sözlere,</p><p>Mekkedeki özlemleri duyuyorum kalbimde…</p><p>Yangınlar sönmüş ama geriye pişmiş bir kalp bırakmış…</p><p>İşte bundandır içimde hissetmediğim ateş…</p><p>“Hu ya Rab Hu”</p><p>Tek eğlencem içimi rahatlatan nida.</p><p>Putlar birbir devriliyordu ardımdan</p><p>İbrahim yetişmişti imdadıma ezelden,</p><p>Hayatıma putlarıma son vermişti..</p><p>Ölmeden önce ölmeyi ellerime vermişti.</p><p>Kuş oldu ellerimde ve hülyalar</p><p>Dualar Aşka uçtu elimde kuşla</p><p>Dilimi O’na döndürdü bu cezbeler</p><p>Kalbim aşk oldu O’na doğru Aşkla..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mübtela1, post: 216732, member: 1008114"] “Hu ya Rab Hu” Geçmişe dair satırlar canlandı kalemimde bugün… Çocukca saflıklarım, ve aşkın “A” hali canlandı bir kuş oldu ellerimde. Baktım ki kuş çok hasta kanatları kırık ve yara almış bir halde Ve geçmişe baktım bugün unuttuklarıma ve hayal dediğim o sözlerime… Ne kadar da nemrudi bir hayatım varmış… Ne kadar da çok değişmişim bu kadar kısa bir zamanda, Şimdi şiir yazıyorum artık,karalama yapmıyorum artık,yada öyle zannediyorum… İbrahimi bir gözle bakıyorum bu sözlere, Mekkedeki özlemleri duyuyorum kalbimde… Yangınlar sönmüş ama geriye pişmiş bir kalp bırakmış… İşte bundandır içimde hissetmediğim ateş… “Hu ya Rab Hu” Tek eğlencem içimi rahatlatan nida. Putlar birbir devriliyordu ardımdan İbrahim yetişmişti imdadıma ezelden, Hayatıma putlarıma son vermişti.. Ölmeden önce ölmeyi ellerime vermişti. Kuş oldu ellerimde ve hülyalar Dualar Aşka uçtu elimde kuşla Dilimi O’na döndürdü bu cezbeler Kalbim aşk oldu O’na doğru Aşkla.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
AŞK; gönülden gelen bir Kelime-i Şehadettir..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…