Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Aşk mektubu... :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 59220"><p><span style="color: #0009ff">Bişeyler Öğrenmişem.Gel Değişik Sevah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Sen Beni Sev ,Ben Seni... Sevdayi Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Sen Bene Sevdalan Yan,Ben De Sene,</span></p><p><span style="color: #0009ff">Klasik Aşk Neyse Oni Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Ya Da Senin Haberin Olmasın,</span></p><p><span style="color: #0009ff">Ben Seni Arhadan Arhaya Sevim.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Platonik Aşk Neyse Oni Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Sevdadan Oturah Yiyah,İçah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">İkimizde Tombul Olah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Tombulik Aşk Olursa Oni Da Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">İsdirsen Sevdandan Kendimi Kesim.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Müzikler Dinliyim Doğriyim,Biçim.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Psikopatik Aşk Varsa Oni Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Hele Bah.Ben Kerem Olim Sen Asli.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Sonumuz Onlar Gibi Bitsin Yasli.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Nostaljik Aşk Neyise Oni Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Kibarlaşah.Tankolar Gibi Sevah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Çoh İnce Olah.Ele Dolanah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Tankoli Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Yalani Bırahah Hep Doğri Diyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Berabar Oturah,Berabar Gahah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Elele Dizdiz,Gözgöze Bulunah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Realist Aşk Neyse Oni Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Tarlalara Bahcalara Düşah,</span></p><p><span style="color: #0009ff">Elele Dutuşip Türki Söyliyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Romantik Aşk Neyse Oni Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Pisigi,Gudigi Sen Diye Sevim,</span></p><p><span style="color: #0009ff">Sen De Horozi Culuği Ben Diye Sev.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Sembolik Aşk Da Varsa Onida Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Gel Elele Verah.Gendimizi Elektirige Gapdırah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Zangır Zıngır Titriyah.Ama Ölmiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Elektronik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Ahorlarda Merek Ve Komlarda Buluşah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Tezek Galahlarının Altında Sinah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Otantik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Aman... Bırah Onlari.Beni Sevirmisen?</span></p><p><span style="color: #0009ff">Ben Seni Hegget Sevirem.Ele Şeylari Bırahah.</span></p><p><span style="color: #0009ff">Adam Gibi Sevah,Adam Gibi Yaşiyah </span> </p><p></p><p><span style="color: #ff0000">(CEVABEN) </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Daha Sevmirem </span></p><p><span style="color: #ff0000"></span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Daha Heç Sevmirem.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Diyecahsan Niye? Bennam İşde Ele.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Görende Yılani Torbada Görirem.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Ölir,Ölir,VALLAH Ölirem.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Sen Kendin Ne Sanirsan?</span></p><p><span style="color: #ff0000">Heç Aynaya Bahir Misan? Daha Beni Yahir Misan?</span></p><p><span style="color: #ff0000">Gab Bezi Sufatli,Teşi Bacahli,Herif Sesli,Lepbik Ayahli.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Daha Heç Ama Heç Sevmirem.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Diyecahsan Niye? Bennam İşde Ele.</span></p><p><span style="color: #ff0000">O Hozan Tilkisi Baban Beni Heç Begenmirmiş.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Sağa Sola Dolanir,Deli Oğlan Diyirmiş.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Ey Helt Garışdırir, Ey Helt Yiyirmiş.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Dıllo Gardaşların Lafi Çoh Aci.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Bene Edirlermiş Hep Baci.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Senden Bene Ne Yar Olur Ne Baci.</span></p><p><span style="color: #ff0000">İşde Bu Aci.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Daha Heç Sevmirem.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Diyecahsan Niye? Bennam İşde Ele.</span></p><p><span style="color: #ff0000">O Anan Varya, O Cazi Anan,</span></p><p><span style="color: #ff0000">Birgün Girecahdır Senin De Ganan.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Ezen Gaçdi,Bacın Gaçti. Kimdi Sebebi?</span></p><p><span style="color: #ff0000">O Cadaloz Anandi Tabi.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Ele Bir Sufati Var, Sanki Rapata.</span></p><p><span style="color: #ff0000">O’ni Evinde Ocağında Değil,Toprahlarda Yata.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Umaram Mevlamdan, Gargışım Duta.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Seni Daha Heç Daha Sevmirem.</span></p><p><span style="color: #ff0000">Diyecahsan Niye ? Bennam İşde Ele.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 59220"] [color=#0009ff]Bişeyler Öğrenmişem.Gel Değişik Sevah. Sen Beni Sev ,Ben Seni... Sevdayi Yaşiyah. Sen Bene Sevdalan Yan,Ben De Sene, Klasik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Ya Da Senin Haberin Olmasın, Ben Seni Arhadan Arhaya Sevim. Platonik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Sevdadan Oturah Yiyah,İçah. İkimizde Tombul Olah. Tombulik Aşk Olursa Oni Da Yaşiyah. İsdirsen Sevdandan Kendimi Kesim. Müzikler Dinliyim Doğriyim,Biçim. Psikopatik Aşk Varsa Oni Yaşiyah. Hele Bah.Ben Kerem Olim Sen Asli. Sonumuz Onlar Gibi Bitsin Yasli. Nostaljik Aşk Neyise Oni Yaşiyah. Kibarlaşah.Tankolar Gibi Sevah. Çoh İnce Olah.Ele Dolanah. Tankoli Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Yalani Bırahah Hep Doğri Diyah. Berabar Oturah,Berabar Gahah. Elele Dizdiz,Gözgöze Bulunah. Realist Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Tarlalara Bahcalara Düşah, Elele Dutuşip Türki Söyliyah. Romantik Aşk Neyse Oni Yaşiyah. Pisigi,Gudigi Sen Diye Sevim, Sen De Horozi Culuği Ben Diye Sev. Sembolik Aşk Da Varsa Onida Yaşiyah. Gel Elele Verah.Gendimizi Elektirige Gapdırah. Zangır Zıngır Titriyah.Ama Ölmiyah. Elektronik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Ahorlarda Merek Ve Komlarda Buluşah. Tezek Galahlarının Altında Sinah. Otantik Aşk Varsa Oni Da Yaşiyah. Aman... Bırah Onlari.Beni Sevirmisen? Ben Seni Hegget Sevirem.Ele Şeylari Bırahah. Adam Gibi Sevah,Adam Gibi Yaşiyah [/color] [color=#ff0000](CEVABEN) Seni Daha Sevmirem Seni Daha Heç Sevmirem. Diyecahsan Niye? Bennam İşde Ele. Seni Görende Yılani Torbada Görirem. Ölir,Ölir,VALLAH Ölirem. Sen Kendin Ne Sanirsan? Heç Aynaya Bahir Misan? Daha Beni Yahir Misan? Gab Bezi Sufatli,Teşi Bacahli,Herif Sesli,Lepbik Ayahli. Seni Daha Heç Ama Heç Sevmirem. Diyecahsan Niye? Bennam İşde Ele. O Hozan Tilkisi Baban Beni Heç Begenmirmiş. Sağa Sola Dolanir,Deli Oğlan Diyirmiş. Ey Helt Garışdırir, Ey Helt Yiyirmiş. Dıllo Gardaşların Lafi Çoh Aci. Seni Bene Edirlermiş Hep Baci. Senden Bene Ne Yar Olur Ne Baci. İşde Bu Aci. Seni Daha Heç Sevmirem. Diyecahsan Niye? Bennam İşde Ele. O Anan Varya, O Cazi Anan, Birgün Girecahdır Senin De Ganan. Ezen Gaçdi,Bacın Gaçti. Kimdi Sebebi? O Cadaloz Anandi Tabi. Ele Bir Sufati Var, Sanki Rapata. O’ni Evinde Ocağında Değil,Toprahlarda Yata. Umaram Mevlamdan, Gargışım Duta. Seni Daha Heç Daha Sevmirem. Diyecahsan Niye ? Bennam İşde Ele.[/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Aşk mektubu... :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…