Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Aşk ve meşkten arileşen bir gönlü nasıl ayan edeyim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 223448" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Susmak geliyor içimden...</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Temaşa ettiğim her sahnenin afakımı yoran cenderesinden, işte benim dedirten</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Halin vecdinden anlamayan gayesinden, nefsanilik akın ediyor her saikten</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kaçıyorum, korkuyorum ve utanıyorum medeniyet diye addedilen zilletin nefeslerinden</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki beynime kurşunlar sıkılıyor...</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Her canın feryadında bir ölü toprağı bulunuyor, ne kadar aşkın sessizliğini anlatıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mahkumiyetin akseden hicranı ruhumu kuşatıyor, esaret işte budur dedirtiyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dört duvar arasında kalmak mahkumiyet değildir, köleleşmek adına nasıl bir felakettir</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hani nerde kabenin ruhundan işitilmeyen o nida</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar ahu figan etsem de bitmeyen emellerim ne kadar tuhaf olan bir hülya</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ey arkadaş duy sesimin figanını, sana sesleniyorum derinlerde hissedilen aşkla merhaba</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne yar ve ne de gönlümün havzasına mütemadiyen yağan kar sesleniyor hasretin firakına</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hergün yeni düzenler ihdas ediliyor...</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ruhumun esareti kat be kat artarak devam ediyor, aşk nefesleri bir bir bırakıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Vecdime neler oldu, maslahatlar neden kalbin enginliğinde ve vefanın ecrinde bulunmadı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Niçin ağlayan analar, mahsunlaşan nisalar şefkatin, hamiyetin, sürurun ahında buluşmadı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yoksa aklım mı karıştı veya ahdim mi sarhoşlaştı</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Haince kurulan pusular, esrarın desilelerinde kimleri gömmek için bekliyor bu kuyular</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ah uyuşturulan muratlar ve solgunlatırılan umutlar, sahibine ulaş, hani dökülen onca yaş</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ey aşka inanan, halini aşkın demiyle besleyen ve ruhunu esarete vermeyen kalk yavaş yavaş</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 223448, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Susmak geliyor içimden...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Temaşa ettiğim her sahnenin afakımı yoran cenderesinden, işte benim dedirten[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Halin vecdinden anlamayan gayesinden, nefsanilik akın ediyor her saikten[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kaçıyorum, korkuyorum ve utanıyorum medeniyet diye addedilen zilletin nefeslerinden[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki beynime kurşunlar sıkılıyor...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Her canın feryadında bir ölü toprağı bulunuyor, ne kadar aşkın sessizliğini anlatıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mahkumiyetin akseden hicranı ruhumu kuşatıyor, esaret işte budur dedirtiyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dört duvar arasında kalmak mahkumiyet değildir, köleleşmek adına nasıl bir felakettir[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hani nerde kabenin ruhundan işitilmeyen o nida[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar ahu figan etsem de bitmeyen emellerim ne kadar tuhaf olan bir hülya[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ey arkadaş duy sesimin figanını, sana sesleniyorum derinlerde hissedilen aşkla merhaba[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne yar ve ne de gönlümün havzasına mütemadiyen yağan kar sesleniyor hasretin firakına[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hergün yeni düzenler ihdas ediliyor...[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ruhumun esareti kat be kat artarak devam ediyor, aşk nefesleri bir bir bırakıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Vecdime neler oldu, maslahatlar neden kalbin enginliğinde ve vefanın ecrinde bulunmadı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Niçin ağlayan analar, mahsunlaşan nisalar şefkatin, hamiyetin, sürurun ahında buluşmadı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yoksa aklım mı karıştı veya ahdim mi sarhoşlaştı[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Haince kurulan pusular, esrarın desilelerinde kimleri gömmek için bekliyor bu kuyular[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ah uyuşturulan muratlar ve solgunlatırılan umutlar, sahibine ulaş, hani dökülen onca yaş[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ey aşka inanan, halini aşkın demiyle besleyen ve ruhunu esarete vermeyen kalk yavaş yavaş[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Aşk ve meşkten arileşen bir gönlü nasıl ayan edeyim!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…