Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
-/- AsKeRe GiDiYoRuM KaRDeŞleR -/-
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="_vatan_" data-source="post: 238129" data-attributes="member: 1007353"><p><span style="font-family: 'Arial Black'"><strong>Esselamu Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berakatuh </strong></span></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Kardeşler _vatan_ Kardeşiniz Vatani Borçu Olan Askerliği Yapmak İçin Aranızdan 15 Ay Ayrılacak.Hakkınızı Helal Edin Paylaşımlarınızdan İstifade Ettik.Yorumlar Yaptık Konularınıza İstemeyerek Kırmış Olduysam Yorumlarımla Özür Dilerim.Benim Yoktur Hakkım Ama Var İse Tüm Kardeşlerime Helaldir İnş.</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Mekan: Manisa / Kırkağaç 6. Alay Jandarma Komando Eğitim Alayı 21/02/2011 Teslim Tarihi.Gideceğim Alay Cehennemin Üçüncü Katı Olarak Nam Salmış Onun İçin Dualardan Ayırmaz İseniz Sevinirim.</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Hakkınızı HeLaL Edin </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">En Güzele Emanetsiniz </span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">Esselamu Aleykum Ve Rahmetullah</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'Arial Black'">En Derin Saygılarımla Kardeşiniz _vatan_ </span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="_vatan_, post: 238129, member: 1007353"] [FONT=Arial Black][B]Esselamu Aleykum Ve Rahmetullahi Ve Berakatuh [/B][/FONT] [B][FONT=Arial Black]Kardeşler _vatan_ Kardeşiniz Vatani Borçu Olan Askerliği Yapmak İçin Aranızdan 15 Ay Ayrılacak.Hakkınızı Helal Edin Paylaşımlarınızdan İstifade Ettik.Yorumlar Yaptık Konularınıza İstemeyerek Kırmış Olduysam Yorumlarımla Özür Dilerim.Benim Yoktur Hakkım Ama Var İse Tüm Kardeşlerime Helaldir İnş.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Mekan: Manisa / Kırkağaç 6. Alay Jandarma Komando Eğitim Alayı 21/02/2011 Teslim Tarihi.Gideceğim Alay Cehennemin Üçüncü Katı Olarak Nam Salmış Onun İçin Dualardan Ayırmaz İseniz Sevinirim.[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Hakkınızı HeLaL Edin [/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]En Güzele Emanetsiniz [/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]Esselamu Aleykum Ve Rahmetullah[/FONT][/B] [B][FONT=Arial Black]En Derin Saygılarımla Kardeşiniz _vatan_ [/FONT][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
-/- AsKeRe GiDiYoRuM KaRDeŞleR -/-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…