Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Aşkın cevabı var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="müdavim" data-source="post: 124337" data-attributes="member: 5987"><p><strong><span style="color: red"><span style="color: #ff0000"><em>İlahi Aşk</em></span></span></strong></p><p></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Karanliğın gündüze hasret kaldığı gibi,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Gülleri görmekten çok hasret kaldim sana.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Yapayanlızım bazen, sen her yerde olsan da,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Özlemin ateş olur hasret yağmurlarında.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Bir aşk, bir sevgi doğdu gönlümün baharında</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Sonbaharı, kışında, hem de yazında.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Bir başka aleme alipta götürdü,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Eskimiş kırık aynanın karşısında.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Bir aşk buldu beni, Bende beni bırakmayan,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Kanayan yarama melhem oldu gönlümde.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Bir Aşk buldu beni, aydınlatıp karartmayan,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Tebessüm belirdi yorgun düşen yüzümde.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Nedir bu yangın? Nasıl bir Aşk? Böyle bir sevada,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>İlahi bir sevginin aşk mucizesinde.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Feth edilen koca bir şehrin surları gibi,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>İlahi Aşkın kudreti doğdu yüregimde.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Uykularım bölündü, amansız gecelerde,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Teheccüte kalkarken şefkatli sevginde.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Mahrum etme beni Aşk’dan ey ilahi kudret,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Büyük kutsal bir Aşk’tır, sabret gönül sabret.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Kerem aslı’sına, Ferhat şirin’e kavuşsun,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Varsın bu yürek, İlahi Aşk ile kavrulsun.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>bir zerre kadar aciz kaldım, senin yanında.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Yansın, bitsin uğrunda, ister hep yok olsun</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>İlahi Aşk… Beni benden koparıp aldında,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Divanesi oldum ıssız sokakların.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Karanlık gecelerin nurlu sabahların da,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Bana seslenir oldu tüm ezanların.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Hayyaal esselah davetin, haydi gel namaza,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Buluşmak vardı ey Aşk senin huzurunda.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Hayyaal el felah dı çağrın, hadi gel felaha</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Kurtulmak vardı ey İlah senin yanında.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Dağların yorgun yamaçlarına vurdum kendimi,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Sana bir adım yaklaşıp ulaşmak için,</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Kendimde tutu verdim karanlık gölgemi</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>İlahi Aşk, senin uğrunda ölmek için.</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"><strong><span style="color: #ff0000"><em>Alıntıdır</em></span></strong></span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="müdavim, post: 124337, member: 5987"] [B][COLOR=red][COLOR=#ff0000][I]İlahi Aşk[/I][/COLOR][/COLOR][/B] [COLOR=red][/COLOR][COLOR=red][/COLOR][COLOR=red][/COLOR][COLOR=red][/COLOR][COLOR=red] [B][COLOR=#ff0000][I]Karanliğın gündüze hasret kaldığı gibi, Gülleri görmekten çok hasret kaldim sana.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Yapayanlızım bazen, sen her yerde olsan da, Özlemin ateş olur hasret yağmurlarında.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Bir aşk, bir sevgi doğdu gönlümün baharında Sonbaharı, kışında, hem de yazında.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Bir başka aleme alipta götürdü, Eskimiş kırık aynanın karşısında.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Bir aşk buldu beni, Bende beni bırakmayan, Kanayan yarama melhem oldu gönlümde.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Bir Aşk buldu beni, aydınlatıp karartmayan, Tebessüm belirdi yorgun düşen yüzümde.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Nedir bu yangın? Nasıl bir Aşk? Böyle bir sevada, İlahi bir sevginin aşk mucizesinde.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Feth edilen koca bir şehrin surları gibi, İlahi Aşkın kudreti doğdu yüregimde.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Uykularım bölündü, amansız gecelerde, Teheccüte kalkarken şefkatli sevginde.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Mahrum etme beni Aşk’dan ey ilahi kudret, Büyük kutsal bir Aşk’tır, sabret gönül sabret.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Kerem aslı’sına, Ferhat şirin’e kavuşsun, Varsın bu yürek, İlahi Aşk ile kavrulsun.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]bir zerre kadar aciz kaldım, senin yanında. Yansın, bitsin uğrunda, ister hep yok olsun[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]İlahi Aşk… Beni benden koparıp aldında, Divanesi oldum ıssız sokakların.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Karanlık gecelerin nurlu sabahların da, Bana seslenir oldu tüm ezanların.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Hayyaal esselah davetin, haydi gel namaza, Buluşmak vardı ey Aşk senin huzurunda.[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Hayyaal el felah dı çağrın, hadi gel felaha Kurtulmak vardı ey İlah senin yanında.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Dağların yorgun yamaçlarına vurdum kendimi, Sana bir adım yaklaşıp ulaşmak için,[/I][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Kendimde tutu verdim karanlık gölgemi İlahi Aşk, senin uğrunda ölmek için.[/I][/COLOR][/B] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000][I]Alıntıdır[/I][/COLOR][/B] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Aşkın cevabı var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…