Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Aşkina susat beni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 159549" data-attributes="member: 11795"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Ey RAVZA-İ Mutahhara dan yayılan Gül kokularının sahibi...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Günahkar ellerimle tuttuğum bu kalem nasıl anlasın Seni...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Her türlü harama bakan ve günah izleriyle nurunu yitirdiği halde,</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>pervasız bakışları için yaş dökmeyen bu gözlerim nasıl görebilsin CEMALİNİ...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><span style="font-family: 'Arial Black'">Susuzluktan kıvranan kişi, </span><span style="font-family: 'Arial Black'">düşünde ancak su görür.</span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Ben daha Aşkına susayamadım ki...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Gülün aşkıyla dikenleri öpenler gerçek Aşıklardır. Kanadıkça dudakları daha bir Aşkla öperler, dikenleri sırf Gülün bir parçası diye...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Oysa ben camların ardından buseler gönderirim...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Güle dikenleri ellerime batar korkusuyla dokunmaktan kaçındım.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Ve hep uzaktan seyretmekle yetindim Gülü.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Yüreğimdeki Gül bahçelerini bozdum ve hep uzaktan seyretmekle yetindim Gülü.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Yüreğimdeki Gül bahçelerini bozdum kendi ellerimle.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Beton duvarlarla ördüm Yüreğimin etrafını.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Kalb bülbülümü mahkum ettim kafese.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>EFENDİM kokunla meftun olmuşken Yüreğim,</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Aşkına konmaya geldim.</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Bir katre yeter ummanından,</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>akıt gönlüme ey Sevgili...</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred"><em>Güller bir başka güzelleşsin kırmızı Güller rengiyle boyasın Yüreğimi</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkred">ve dikenleri batsın HÜCRELERİME..</span></span></em>.:gül::gül::gül:</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 159549, member: 11795"] [CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Ey RAVZA-İ Mutahhara dan yayılan Gül kokularının sahibi...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Günahkar ellerimle tuttuğum bu kalem nasıl anlasın Seni...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Her türlü harama bakan ve günah izleriyle nurunu yitirdiği halde,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]pervasız bakışları için yaş dökmeyen bu gözlerim nasıl görebilsin CEMALİNİ...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [I][SIZE=4][COLOR=darkred][FONT=Arial Black]Susuzluktan kıvranan kişi, [/FONT][FONT=Arial Black]düşünde ancak su görür.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/I] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Ben daha Aşkına susayamadım ki...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Gülün aşkıyla dikenleri öpenler gerçek Aşıklardır. Kanadıkça dudakları daha bir Aşkla öperler, dikenleri sırf Gülün bir parçası diye...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Oysa ben camların ardından buseler gönderirim...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Güle dikenleri ellerime batar korkusuyla dokunmaktan kaçındım.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Ve hep uzaktan seyretmekle yetindim Gülü.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Yüreğimdeki Gül bahçelerini bozdum ve hep uzaktan seyretmekle yetindim Gülü.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Yüreğimdeki Gül bahçelerini bozdum kendi ellerimle.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Beton duvarlarla ördüm Yüreğimin etrafını.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Kalb bülbülümü mahkum ettim kafese.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]EFENDİM kokunla meftun olmuşken Yüreğim,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Aşkına konmaya geldim.[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Bir katre yeter ummanından,[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]akıt gönlüme ey Sevgili...[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=darkred][I]Güller bir başka güzelleşsin kırmızı Güller rengiyle boyasın Yüreğimi[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=3][I][SIZE=4][COLOR=darkred]ve dikenleri batsın HÜCRELERİME..[/COLOR][/SIZE][/I].:gül::gül::gül:[/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Aşkina susat beni
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…