Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aslım...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kýzýl lale" data-source="post: 263928" data-attributes="member: 1016385"><p><strong><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">RAVZA İŞTİYÂKI</span></span></em></strong></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben bir garib ve âvâre,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Oldu kalbim pâre pâre,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Tutuldum o gülizâre</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Arz eyleyin bunu yâre,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dîvâne etti beni,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Böyle ağlattı beni.</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bilmez oldum sağ u solum,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve, yitirdim doğru yolum;</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gece-gündüz hep melûlum,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bir bîçâre zayıf kulum..</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dîvâne etti beni,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Böyle ağlattı beni.</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gönül yaslı, gözler çağlar,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu hasret sînemi dağlar,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kederli bahçeler bağlar;</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ağlıyor hâlime dağlar..</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Perişân etti beni,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Böyle ağlattı beni.</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dolaşırken hep mestâne,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Uğradı yol gülistâne,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ravza namlı bağistâne;</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sığmaz dünyada destâne..</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Perişân etti beni,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Böyle ağlattı beni.</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bozup attı her fendimi,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bilmez oldum ben kendimi;</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Nâm u nişânı, erdemi</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Mecnûnların budur demi..</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dîvâne etti beni,</span></span></em></p><p><em><span style="color: red"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Böyle ağlattı beni.</span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kýzýl lale, post: 263928, member: 1016385"] [B][I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]RAVZA İŞTİYÂKI[/FONT][/COLOR][/I][/B][I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Ben bir garib ve âvâre,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Oldu kalbim pâre pâre,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Tutuldum o gülizâre[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Arz eyleyin bunu yâre,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Dîvâne etti beni,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Böyle ağlattı beni.[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Bilmez oldum sağ u solum,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Ve, yitirdim doğru yolum;[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Gece-gündüz hep melûlum,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Bir bîçâre zayıf kulum..[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Dîvâne etti beni,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Böyle ağlattı beni.[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Gönül yaslı, gözler çağlar,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Bu hasret sînemi dağlar,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Kederli bahçeler bağlar;[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Ağlıyor hâlime dağlar..[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Perişân etti beni,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Böyle ağlattı beni.[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Dolaşırken hep mestâne,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Uğradı yol gülistâne,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Ravza namlı bağistâne;[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Sığmaz dünyada destâne..[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Perişân etti beni,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Böyle ağlattı beni.[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Bozup attı her fendimi,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Bilmez oldum ben kendimi;[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Nâm u nişânı, erdemi[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Mecnûnların budur demi..[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Dîvâne etti beni,[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=red][FONT=Comic Sans MS]Böyle ağlattı beni.[/FONT][/COLOR][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aslım...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…