Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
AT IN GÜNAHI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 39915" data-attributes="member: 12"><p>Kadinin birisine arkadaslari , "Senin " demisler " Kocana karsi bir ayri bagliligin,hürmetin var.Söz agzindan ciksin yeter.Bir dedigini iki etmiyorsun.Haline hem sasiyor ,hem imreniyoruz." </p><p></p><p>"Bakin ,anlatayim " demis kadin.... </p><p>"Evlendigimizde beni gelin getirirken bir ata kendisi ,bir ata ben bindim.Önde o ,aarkada ben ,evimize dogru gelirken,benim bindigim at bir defa tökezledi.Arkasina döndü ve ata : "BIR ! " dedi.Biraz daha gittik,at yine tökezledi.Döndü,ata : "IKI !" dedi . Bir müddet daha gittik.At bir daha tökezledi.Geriye döndü ,atin yanina geldi ve ata " ÜC ! " dedikten sonra tabancasini cikarip kafasina bir kursun sikti,ati öldürdü. </p><p></p><p>Ben bu hadise karsisinda buyuk bir saskinliga düstüm. " Ne günahivardi dedim,zavalli atin ? " Geriye döndü ve bana " BIR ! " dedi .O günden sonra "BIR ! " dedigini " IKI ! " etmedim. </p><p></p><p>* * * * * </p><p></p><p>Insanlar ölümü unutmasalar,gafil , zalim ve cahil olmasalar , Allah`in icraatindaki hayri ve kendilerine olan merhameti görseler,itaatsizlik düsüncesinden bile Onun merhametine siginacak,ellerinden geldigince Onun emirlrine riayet edeceklerdir. </p><p></p><p>Hayat ve hayatin hesabi saka degildir." Cennet ucuz ,cehennem lüzümsuz " degildir.Ates,dayanilacak sey degildir.Insanin Onun engin rahmetinden baska siginagi yoktur.Ve asil "BIR !" dedigi "IKI !" edilmyecek O´dur. </p><p>vesselam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 39915, member: 12"] Kadinin birisine arkadaslari , "Senin " demisler " Kocana karsi bir ayri bagliligin,hürmetin var.Söz agzindan ciksin yeter.Bir dedigini iki etmiyorsun.Haline hem sasiyor ,hem imreniyoruz." "Bakin ,anlatayim " demis kadin.... "Evlendigimizde beni gelin getirirken bir ata kendisi ,bir ata ben bindim.Önde o ,aarkada ben ,evimize dogru gelirken,benim bindigim at bir defa tökezledi.Arkasina döndü ve ata : "BIR ! " dedi.Biraz daha gittik,at yine tökezledi.Döndü,ata : "IKI !" dedi . Bir müddet daha gittik.At bir daha tökezledi.Geriye döndü ,atin yanina geldi ve ata " ÜC ! " dedikten sonra tabancasini cikarip kafasina bir kursun sikti,ati öldürdü. Ben bu hadise karsisinda buyuk bir saskinliga düstüm. " Ne günahivardi dedim,zavalli atin ? " Geriye döndü ve bana " BIR ! " dedi .O günden sonra "BIR ! " dedigini " IKI ! " etmedim. * * * * * Insanlar ölümü unutmasalar,gafil , zalim ve cahil olmasalar , Allah`in icraatindaki hayri ve kendilerine olan merhameti görseler,itaatsizlik düsüncesinden bile Onun merhametine siginacak,ellerinden geldigince Onun emirlrine riayet edeceklerdir. Hayat ve hayatin hesabi saka degildir." Cennet ucuz ,cehennem lüzümsuz " degildir.Ates,dayanilacak sey degildir.Insanin Onun engin rahmetinden baska siginagi yoktur.Ve asil "BIR !" dedigi "IKI !" edilmyecek O´dur. vesselam [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
AT IN GÜNAHI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…