Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ateşte Açan GÜLLL....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sancaktar" data-source="post: 17960" data-attributes="member: 566"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><em>ATEŞTE AÇAN GÜLLL.... </em></span></span></strong></p><p></p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gönül eşiğinde boyun eğende, </span></span></em></span></strong></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bakışların gözlerime değende, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yalın kılıç bir aşk şahlanır bende, </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gül ateşte nasıl açar Efendim ? </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kul dediğin her dem naçar Efendim. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Beni ne ben,ne aynalar tanıyor, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Neresinden tutsam aklım kanıyor, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Toprak şerha şerha,gökler yanıyor, </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Rüyalarım bile soldu Efendim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">İnsanlığım talan oldu Efendim. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bilirim gün batmaz şefkât ülkende, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Bir sırlı uykuya dalsam gölgende, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Gariblerin hüznü mü var heybende,? </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Her ne yana baksam gurbet Efendim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yollar tekin değil;medet Efendim.. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Her gece çağırır kırk melâl beni, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Susuz kuyulardan çıkar al beni, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Huzur kokan bir sefere sal beni, </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Koynumda verdiğin ferman Efendim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Yakamı bıraksın zaman Efendim.. </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Ey bir özge muhabbetin âlimi, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Kimselere anlatamam halimi, </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Sen bilirsin içimdeki zalimi, </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Can öğütür değirmeni Efendim. </span></span></span></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: navy">Tut elimden kaldır beni Efendim... </span></span></span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px">Servet Yüksel</span></span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sancaktar, post: 17960, member: 566"] [CENTER][B][FONT=Georgia][SIZE=4][I]ATEŞTE AÇAN GÜLLL.... [/I][/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Georgia][I][SIZE=4][COLOR=navy]Gönül eşiğinde boyun eğende, [/COLOR][/SIZE][/I][/FONT][/B] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Bakışların gözlerime değende, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Yalın kılıç bir aşk şahlanır bende, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Gül ateşte nasıl açar Efendim ? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Kul dediğin her dem naçar Efendim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Beni ne ben,ne aynalar tanıyor, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Neresinden tutsam aklım kanıyor, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Toprak şerha şerha,gökler yanıyor, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Rüyalarım bile soldu Efendim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]İnsanlığım talan oldu Efendim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Bilirim gün batmaz şefkât ülkende, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Bir sırlı uykuya dalsam gölgende, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Gariblerin hüznü mü var heybende,? [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Her ne yana baksam gurbet Efendim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Yollar tekin değil;medet Efendim.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Her gece çağırır kırk melâl beni, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Susuz kuyulardan çıkar al beni, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Huzur kokan bir sefere sal beni, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Koynumda verdiğin ferman Efendim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Yakamı bıraksın zaman Efendim.. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Ey bir özge muhabbetin âlimi, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Kimselere anlatamam halimi, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Sen bilirsin içimdeki zalimi, [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Can öğütür değirmeni Efendim. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=navy]Tut elimden kaldır beni Efendim... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][FONT=Georgia][SIZE=4]Servet Yüksel[/SIZE][/FONT][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ateşte Açan GÜLLL....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…