Ay Akşamdan Işıktır Yaylalar Yaylalaaaar :)

molla_zehra

Well-known member
komikkaplumbaga8tk.jpg

:) :) :)

Sergerdan

Well-known member
He he he ben öndeki kamlumbaga olcam inş. :angel:
Kısa dönem ya o bakımdan.

Bide artık biz asker şarkılarını yeniledik :) Mesela Mahmut Tuncer abimin Cendermesi var ;D

SaYa

Well-known member
demek bağırmayanı süründürüyon he abim bağıralım o zaman hadi hep birlikte bir.........iki.........üç............... AY AKŞAMDAN IŞIKTIR :) :) :)..........................

Sergerdan

Well-known member
Süründürmek demiyelim de biraz meşakkat veriyorum diyelim ;D Rahmet zahmettedir hem :angel:

Bide izin verirlerse ben vecize söyletcem eskerlere

Bismillah her hayrın başıdır,biz dahi onunla başlarız diye bagırmanız gerekiyor :)

T

Tarihci19

Misafir
valla ben de inşallah kısa dönem yapacağım ve eğer gittiğim yerde benden rütbeli pek kimse olmazsa ben askerlere çaktırmadan risale anlatacağım inşallah, tarihten dini şeyler anlatacağım osmanlıyı anlatacağım gözlerini açmaya calışacağım askeriya bunun için çok güzel bi yer, 20 yaşında körpe belki cahil zihinler var orda.. bize düşen anlatmak,, Rabbim imkan versin yeterki.. ülkemiz var olsun Tanrımıza değilllllllllllll Allah ımıza hamdolsun... çok reform yapacam çook inşallah :D

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
valla ben de inşallah kısa dönem yapacağım ve eğer gittiğim yerde benden rütbeli pek kimse olmazsa ben askerlere çaktırmadan risale anlatacağım inşallah, tarihten dini şeyler anlatacağım osmanlıyı anlatacağım gözlerini açmaya calışacağım askeriya bunun için çok güzel bi yer, 20 yaşında körpe belki cahil zihinler var orda.. bize düşen anlatmak,, Rabbim imkan versin yeterki.. ülkemiz var olsun Tanrımıza değilllllllllllll Allah ımıza hamdolsun... çok reform yapacam çook inşallah :D

"Mü'minin niyeti amelinden hayırlıdır" Ameller, ancak niyetlere göredir; herkesin niyeti ne ise, eline geçecek olan da odur(buhari)

Allah muvaffak kılsın,,
hayırlı hizmetler inş...