Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ay Geceye Sürgün..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mazi" data-source="post: 17969" data-attributes="member: 510"><p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>AY geceye SÜRGÜN</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Mevsimler sen kokarken</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Ay, geceye sürgün biliyorum..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Zemheri artığı umutlarımla</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Geceye inat yürüyorum.</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Gözlerini arıyorum,</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Karanlıkların düştügü kaldırımlarda..</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Cehennem yangınlarından</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Kirpiklerine firar ediyorum.</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><em><strong>Ateşini söndüremezsem hasretinin,</strong></em></span></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Korkma canım,</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Ateşlere gözlerini verdim diye...</strong></span></span></span></em></span><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Sen; saçlarını bırak rüzgara,</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Küllerimden saçlarına gülleri işlemeden</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Ölümü dudaklarından öpmeyeceğim.</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Takvimler, yaprağından acıyı elerken</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Yıldızlar, karanlığa küskün biliyorum.</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Alnıma, kavgalarını alıp</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Cellatlığına soyunuyorum</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Geçmiş yıllarının..</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Suskunluğunu almayın kurşunların.</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Yarimi yaralamadan,</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Gözbebeklerinden öpeyim ölümün...</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Menzil, bir kez ıskalarsa da göğsümü</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Ben serileyim elvedası toprağa...</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Şafakları sökerken karanlıklardan</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Her sabah sana gülümsüyorum.</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Şimdi gülümseme zamanı ey yar.</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Dünden miras kalsa da acıların,</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Hep güllerle anılacak ömrün.</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Aydınlığa çevir yüzünü,</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Meleklerin kirpiklerine yazılacak</strong></span></span></span></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>Bahar kokan o naif gülüşün...</strong></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkred"><strong>alıntıdır.</strong></span></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mazi, post: 17969, member: 510"] [CENTER][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]AY geceye SÜRGÜN[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Mevsimler sen kokarken[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Ay, geceye sürgün biliyorum..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Zemheri artığı umutlarımla[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Geceye inat yürüyorum.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Gözlerini arıyorum,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Karanlıkların düştügü kaldırımlarda..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Cehennem yangınlarından[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Kirpiklerine firar ediyorum.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][I][B]Ateşini söndüremezsem hasretinin,[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Korkma canım,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/FONT] [FONT=Verdana][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Ateşlere gözlerini verdim diye...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/FONT][FONT=Verdana] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Sen; saçlarını bırak rüzgara,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Küllerimden saçlarına gülleri işlemeden[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Ölümü dudaklarından öpmeyeceğim.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Takvimler, yaprağından acıyı elerken[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Yıldızlar, karanlığa küskün biliyorum.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Alnıma, kavgalarını alıp[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Cellatlığına soyunuyorum[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Geçmiş yıllarının..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Suskunluğunu almayın kurşunların.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Yarimi yaralamadan,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Gözbebeklerinden öpeyim ölümün...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Menzil, bir kez ıskalarsa da göğsümü[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Ben serileyim elvedası toprağa...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Şafakları sökerken karanlıklardan[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Her sabah sana gülümsüyorum.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Şimdi gülümseme zamanı ey yar.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Dünden miras kalsa da acıların,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Hep güllerle anılacak ömrün.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Aydınlığa çevir yüzünü,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Meleklerin kirpiklerine yazılacak[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [/FONT][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]Bahar kokan o naif gülüşün...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=darkred][B]alıntıdır.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ay Geceye Sürgün..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…