Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Ayasofya müze kalsın diyen birisine cevabım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yozgati" data-source="post: 430969" data-attributes="member: 1026551"><p>Bu sabah RisaleHabere baktım Ayasofya ile ilgili ABDULLAH YEĞİN AĞABEYİN SÖZLERİNİN ALTINA YORUMCU YORUM YAZMIŞ. BENDE ONA CEVB YAZDIM. BURADADA EKLEMEK İSTEDİM.</p><p></p><p><strong>YORUMCU:</strong>ayasofya Bence ayasofya cami olmasın. Ayasofya cami olacağına yeni bir cami yapalım. Böylece başka inançlara karşı saygılı olmuş oluruz hem islam dininin adalet kavramını yerine getirmiş oluruz.çünkü islamiyet hoşgörü dinidir. Yoksa bizim yaptığımız başka bir islamiyet olur... Hep kiliseleri camilere çeviriyoruz bu çok büyük bir saygısızlık. En büyük saygı önce adil olmaktır. Üstat said'é kürdi hayatta olsaydı bu fikirlere karşı çıkardı.02 </p><p></p><p><strong>CEVABIM: </strong><span style="color: #FF0000">mesele burada +1 cami değil. o bir semboldür. YÜRKİYEDE AYASOGYANE İSE HAKİM ZİHNİYETİ GÖSTERİR. CAMİ İSE İSLAM HAKİMDİR. BAŞKA BİRŞEYSE İSLAMDAN BAŞKA BİRŞEY HAKİMDİR.</span></p><p></p><p>BİRDE SAİDé KÜRDİ OLSA İDİ.. demişsin.</p><p><strong>öncelikle bil:</strong></p><p>* Kürdi değil Nursi</p><p>* Hayatta iken kendisi Ayasofyanın cami olması için o kadar uğraşmış o olmamış. Risalelerde 37 yerde Ayasofyayı anlatırken ne diyor:</p><p><strong>Ayasofya'yı da 500 sene devam eden vaziyet-i kudsiyesine çevirmektir</strong>. em.164</p><p>bilmeden konuşunca MUHTİ durumuna düşersin. bilmeden öyle işkembeden atma tarzında konuştuğunda sözün bürhanlarla sana iade edilecektir.</p><p></p><p>sana tavsiyem bilmeden konuşma. yok Said-i Kürdi olsa idi o da isterdi, yok hoşgörü, yok adalet..</p><p>eğer adalet diyorsan sana fatihkanunnamesini gösterelim. ne demiş Fatih orada. burayı camiden çıkarnlar hakkında. eğer adalet ise? ister misin?</p><p></p><p><strong>dediğim gibi bilmeden kendi hevesine göre SAİD NURSİ'yi konuşturma. o ZATEN SÖZLEMİŞ SÖYLENECEKLERİ SÖYLMİŞ. KALEMİ KIRMIŞ.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yozgati, post: 430969, member: 1026551"] Bu sabah RisaleHabere baktım Ayasofya ile ilgili ABDULLAH YEĞİN AĞABEYİN SÖZLERİNİN ALTINA YORUMCU YORUM YAZMIŞ. BENDE ONA CEVB YAZDIM. BURADADA EKLEMEK İSTEDİM. [B]YORUMCU:[/B]ayasofya Bence ayasofya cami olmasın. Ayasofya cami olacağına yeni bir cami yapalım. Böylece başka inançlara karşı saygılı olmuş oluruz hem islam dininin adalet kavramını yerine getirmiş oluruz.çünkü islamiyet hoşgörü dinidir. Yoksa bizim yaptığımız başka bir islamiyet olur... Hep kiliseleri camilere çeviriyoruz bu çok büyük bir saygısızlık. En büyük saygı önce adil olmaktır. Üstat said'é kürdi hayatta olsaydı bu fikirlere karşı çıkardı.02 [B]CEVABIM: [/B][COLOR="#FF0000"]mesele burada +1 cami değil. o bir semboldür. YÜRKİYEDE AYASOGYANE İSE HAKİM ZİHNİYETİ GÖSTERİR. CAMİ İSE İSLAM HAKİMDİR. BAŞKA BİRŞEYSE İSLAMDAN BAŞKA BİRŞEY HAKİMDİR.[/COLOR] BİRDE SAİDé KÜRDİ OLSA İDİ.. demişsin. [B]öncelikle bil:[/B] * Kürdi değil Nursi * Hayatta iken kendisi Ayasofyanın cami olması için o kadar uğraşmış o olmamış. Risalelerde 37 yerde Ayasofyayı anlatırken ne diyor: [B]Ayasofya'yı da 500 sene devam eden vaziyet-i kudsiyesine çevirmektir[/B]. em.164 bilmeden konuşunca MUHTİ durumuna düşersin. bilmeden öyle işkembeden atma tarzında konuştuğunda sözün bürhanlarla sana iade edilecektir. sana tavsiyem bilmeden konuşma. yok Said-i Kürdi olsa idi o da isterdi, yok hoşgörü, yok adalet.. eğer adalet diyorsan sana fatihkanunnamesini gösterelim. ne demiş Fatih orada. burayı camiden çıkarnlar hakkında. eğer adalet ise? ister misin? [B]dediğim gibi bilmeden kendi hevesine göre SAİD NURSİ'yi konuşturma. o ZATEN SÖZLEMİŞ SÖYLENECEKLERİ SÖYLMİŞ. KALEMİ KIRMIŞ.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Ayasofya müze kalsın diyen birisine cevabım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…