Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ayna
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 53868" data-attributes="member: 157"><p>mutluluk ne demekti ;nerelerde gizliydi?</p><p>belki aşık insanlar ,sevdalılar bilirdi..</p><p> </p><p>insanlar arasında garip bir adam gördüm.</p><p>baktığını görmüyor,gülerken ağlıyordu</p><p>yaklaşıp sordum ona ;</p><p>"sevdayı bilirmisin,onun için vuslattır,mutluluktur dermisin"</p><p> </p><p>"mutluluk olsa idi şimdi yalnız olmazdım,</p><p>gülenler arasında acıyla kavrulmazdım."</p><p> </p><p>ne demek istemişti,neyi ima etmişti.</p><p>acı dolu gözleri,umarsızca sözleri içime işlemişti.</p><p> </p><p>devam ettim yoluma;mutlaka birileri cevabı bilmeliydi.....</p><p> </p><p>bir sahil kenarında oturmuş duruyordu,</p><p>elinde bir aynayla yüzüne bakıyordu.</p><p>kendine bakışında bir acaiplik vardı..</p><p>kendi yüzüne bakıp insan neden ağlardı.</p><p> </p><p>yanına vardığımda o hala ağlıyordu </p><p>başucuna dikildim beni farketmiyordu.</p><p>dedim anlat;derdin ne?</p><p>sen niye ağlıyorsun ,elindeki aynada ne varki bakıyorsun..?</p><p> </p><p>dedi bakışlarımda sevdamdır gizlediğim;</p><p>hasretiyle yandığım özlemle beklediğim.</p><p>gözyaşım düştüğünde o'da aynaya bakar,</p><p>benim gözümdeki yaş o'nun gönlüne akar..</p><p> </p><p>onun yaşlı gözleri bana da acı verdi,</p><p>gönlü acıyla dolmuş insan nasıl severdi;</p><p>asla onun olmayacak mutluluğu beklerdi...</p><p> </p><p>sonunda anladımki aslında gerçek aşklar!!</p><p>kavuşmayı unutmak ,</p><p>yalnız sevmekle başlar...........</p><p> </p><p> </p><p>ebrar172</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 53868, member: 157"] mutluluk ne demekti ;nerelerde gizliydi? belki aşık insanlar ,sevdalılar bilirdi.. insanlar arasında garip bir adam gördüm. baktığını görmüyor,gülerken ağlıyordu yaklaşıp sordum ona ; "sevdayı bilirmisin,onun için vuslattır,mutluluktur dermisin" "mutluluk olsa idi şimdi yalnız olmazdım, gülenler arasında acıyla kavrulmazdım." ne demek istemişti,neyi ima etmişti. acı dolu gözleri,umarsızca sözleri içime işlemişti. devam ettim yoluma;mutlaka birileri cevabı bilmeliydi..... bir sahil kenarında oturmuş duruyordu, elinde bir aynayla yüzüne bakıyordu. kendine bakışında bir acaiplik vardı.. kendi yüzüne bakıp insan neden ağlardı. yanına vardığımda o hala ağlıyordu başucuna dikildim beni farketmiyordu. dedim anlat;derdin ne? sen niye ağlıyorsun ,elindeki aynada ne varki bakıyorsun..? dedi bakışlarımda sevdamdır gizlediğim; hasretiyle yandığım özlemle beklediğim. gözyaşım düştüğünde o'da aynaya bakar, benim gözümdeki yaş o'nun gönlüne akar.. onun yaşlı gözleri bana da acı verdi, gönlü acıyla dolmuş insan nasıl severdi; asla onun olmayacak mutluluğu beklerdi... sonunda anladımki aslında gerçek aşklar!! kavuşmayı unutmak , yalnız sevmekle başlar........... ebrar172 [B][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ayna
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…