Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ayna
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sidar" data-source="post: 53928" data-attributes="member: 3355"><p>_________________________________________________çekilip nur-u hidayet yine zindan olacak Yine firkat,yine hasret,yine hùsran olacak Yine sen,yas yerine kan akitip agla gozùm,çùnki hicran dolu kalbim,yine hicran olacak.Yine goc var diye,mecnuna haber verme sakin,Yine matem,yine zàri,yine efkan olacak.Açilan ol gùl-ù tevhid,sararip solsa gerek Kapanip Ka'be-i irfan,yine viran olacak. Haber aldim ki,yarin yàd olacakmis bize yàr Ne bùyùk yyare ki,kimler buna derman olacak, Bu bùyùk dert-i elemden,kime sekva edeyim.Isiten nàlemi, hep ben gibi nàlàn olacak Osifa-bahs olan envarini sen çeksen eger, Bana kim nur verecek,kimbana lokman olacak .O temiz pak nefsin àb-i hayati bu çolùn,Onu dur etmeki,her fert ona reyyan olacak. Heleol nur-u serifin,kime degmisse eyer, Kùcùcùk zere de olsa,meh-i tàbàn olacak. O lùtufkar,o keremkar eli optùkce,benim,bukùcùk kalbi hazinim, yine handan olacak. bab-i feyzinden irak olmayi asla cekemem, Dahi nezrim bu ki,canim sana kurban olacak. Nazarin erse, garip basima ey nur-u hùda, Bu gùn artik bu hakir bende de umman olacak. Kab-i kavseynde alip dersimi, bildim ki ayan, O gùzel nur-u bedi' mànevi sultan olacak. Sakinip,Feyzi-i biçareye bahs açma bugùn, Yine bastan yine seyda, yine giryan olacak. HASAN FEYZI</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sidar, post: 53928, member: 3355"] _________________________________________________çekilip nur-u hidayet yine zindan olacak Yine firkat,yine hasret,yine hùsran olacak Yine sen,yas yerine kan akitip agla gozùm,çùnki hicran dolu kalbim,yine hicran olacak.Yine goc var diye,mecnuna haber verme sakin,Yine matem,yine zàri,yine efkan olacak.Açilan ol gùl-ù tevhid,sararip solsa gerek Kapanip Ka'be-i irfan,yine viran olacak. Haber aldim ki,yarin yàd olacakmis bize yàr Ne bùyùk yyare ki,kimler buna derman olacak, Bu bùyùk dert-i elemden,kime sekva edeyim.Isiten nàlemi, hep ben gibi nàlàn olacak Osifa-bahs olan envarini sen çeksen eger, Bana kim nur verecek,kimbana lokman olacak .O temiz pak nefsin àb-i hayati bu çolùn,Onu dur etmeki,her fert ona reyyan olacak. Heleol nur-u serifin,kime degmisse eyer, Kùcùcùk zere de olsa,meh-i tàbàn olacak. O lùtufkar,o keremkar eli optùkce,benim,bukùcùk kalbi hazinim, yine handan olacak. bab-i feyzinden irak olmayi asla cekemem, Dahi nezrim bu ki,canim sana kurban olacak. Nazarin erse, garip basima ey nur-u hùda, Bu gùn artik bu hakir bende de umman olacak. Kab-i kavseynde alip dersimi, bildim ki ayan, O gùzel nur-u bedi' mànevi sultan olacak. Sakinip,Feyzi-i biçareye bahs açma bugùn, Yine bastan yine seyda, yine giryan olacak. HASAN FEYZI [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
ayna
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…