Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aynadaki hayalime
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 171282" data-attributes="member: 15919"><p><strong><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue">AYNADAKİ HAYALİME </span></span></strong></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red"><strong>Akmayan yaşlarla sıcacık yüzün;</strong></span></span></span></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Yavrum, bugün seni pek ölgün gördüm.</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Gözünde bir küçük noktadır hüzün,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Neş'eni ne bugün , ne de dün gördüm.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Eğri dallar gibi halsiz, yorgunsun,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Birikmiş sularda daha durgunsun,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Görünmez bıçakla içten vurgunsun,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Seni öz yurdunda bir sürgün gördüm.</span></span></span></strong></p><p> </p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Geçti bir cenaze peşinde ömrün;</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Bilemem vardığın neresi ,bugün?</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Her gün yürüdüğün kadar yürüdün,</span></span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="color: red">Arkasından kendi ölünün, gördüm...</span></span></span></strong></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Century Gothic'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: blue"><strong>Necip Fazıl Kısakürek</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 171282, member: 15919"] [B][SIZE=4][COLOR=blue]AYNADAKİ HAYALİME [/COLOR][/SIZE][/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=red][B]Akmayan yaşlarla sıcacık yüzün;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Yavrum, bugün seni pek ölgün gördüm.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Gözünde bir küçük noktadır hüzün,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Neş'eni ne bugün , ne de dün gördüm.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Eğri dallar gibi halsiz, yorgunsun,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Birikmiş sularda daha durgunsun,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Görünmez bıçakla içten vurgunsun,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Seni öz yurdunda bir sürgün gördüm.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Geçti bir cenaze peşinde ömrün;[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Bilemem vardığın neresi ,bugün?[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Her gün yürüdüğün kadar yürüdün,[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][COLOR=red]Arkasından kendi ölünün, gördüm...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=blue][B]Necip Fazıl Kısakürek[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aynadaki hayalime
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…