Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aynalarin ötesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hulusi" data-source="post: 73874" data-attributes="member: 32"><p><strong>AYNALARIN ÖTESİ</strong></p><p></p><p>Eyvallah ecmain kardeşim.._________________________________________________</p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Karlı dağların deli rüzgârı.. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Tozlu yolların demirbaşıyım. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: suyu kurumuş sevgi pınarı... </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Toprak bekçisi, mezar taşıyım. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p> <span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Hep yıllar yılı kanayan çıban... </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Fikir sürüsün yitiren çoban. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Hayâl peşinde çarıksız taban... </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: gurbet ağzında bulgur aşıyım. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p> <span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: çürük bir gemi aşk denizinde.. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Yağmur damlası dostun izinde. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Yanıp kül oldum aşkın közünde... </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Kara sevdanın dert yoldaşıyım. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p> <span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Koyu düşmanım yersiz gülüşe </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Düşüvermişim bitmez bir düşe </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Bıldır ağlarım bu yıl ölmüşe... </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Bensiz duygunun ilk savaşıyım. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p> <span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Gönlü aklına uymayan deli.. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Az düşünceden doymayan deli. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Ben: Beni ben diye saymayan deli... </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">Bırakın, ben benden uzaklaşayım. </span> </p><p></p><p>Üstad A. Karakoç_________________________________________________Ben: Gönlü aklına uymaya n deli.. </p><p></p><p>Ben: Az düşünceden doymay an deli. </p><p></p><p>Ben: Beni ben diye saymay an deli.. . </p><p></p><p>Bırakın, ben benden uzaklaşayım. </p><p></p><p>...beni anlatıyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hulusi, post: 73874, member: 32"] [b]AYNALARIN ÖTESİ[/b] Eyvallah ecmain kardeşim.._________________________________________________ [color=#ff0900]Ben: Karlı dağların deli rüzgârı.. Ben: Tozlu yolların demirbaşıyım. Ben: suyu kurumuş sevgi pınarı... Ben: Toprak bekçisi, mezar taşıyım. Ben: Hep yıllar yılı kanayan çıban... Ben: Fikir sürüsün yitiren çoban. Ben: Hayâl peşinde çarıksız taban... Ben: gurbet ağzında bulgur aşıyım. Ben: çürük bir gemi aşk denizinde.. Ben: Yağmur damlası dostun izinde. Ben: Yanıp kül oldum aşkın közünde... Ben: Kara sevdanın dert yoldaşıyım. Ben: Koyu düşmanım yersiz gülüşe Ben: Düşüvermişim bitmez bir düşe Ben: Bıldır ağlarım bu yıl ölmüşe... Ben: Bensiz duygunun ilk savaşıyım. Ben: Gönlü aklına uymayan deli.. Ben: Az düşünceden doymayan deli. Ben: Beni ben diye saymayan deli... Bırakın, ben benden uzaklaşayım. [/color] Üstad A. Karakoç_________________________________________________Ben: Gönlü aklına uymaya n deli.. Ben: Az düşünceden doymay an deli. Ben: Beni ben diye saymay an deli.. . Bırakın, ben benden uzaklaşayım. ...beni anlatıyor.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Aynalarin ötesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…