Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ayrılık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 251903" data-attributes="member: 1011595"><p><span style="color: #a52a2a">Bakışlarımda yavrusu vurulmuş bir ceylan inliyor,</span></p><p><span style="color: #a52a2a"><span style="font-family: 'Verdana'">Suların kesildiği yerdeyim,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Rüzgarın acı kestiği yerde,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Yüreğine tutunduğum bunu bilmiyor.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Dalları tutuşmuş bir ormanda,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Sevgilime yazdığım bütün dizeleri yakıyorum şimdi,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Bütün umutları terkediyorum bir bahardan ödünç aldığım,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Gençliğim yarım kalmış bir şiir değil miydi zaten?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Ve kanayan bir kalem değil miydi kalbim?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Bırak ömrümün bütün dallarını silkelesin hayat.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">Sevende Sevilende sonu, </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">YİNE AYRILIK </span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">YİNE AYRILIK</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: brown">alıntı</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 251903, member: 1011595"] [COLOR=#a52a2a]Bakışlarımda yavrusu vurulmuş bir ceylan inliyor, [FONT=Verdana]Suların kesildiği yerdeyim,[/FONT][/COLOR] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Rüzgarın acı kestiği yerde,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Yüreğine tutunduğum bunu bilmiyor.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Dalları tutuşmuş bir ormanda,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Sevgilime yazdığım bütün dizeleri yakıyorum şimdi,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Bütün umutları terkediyorum bir bahardan ödünç aldığım,[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Gençliğim yarım kalmış bir şiir değil miydi zaten?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Ve kanayan bir kalem değil miydi kalbim?[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Bırak ömrümün bütün dallarını silkelesin hayat.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]Sevende Sevilende sonu, [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]YİNE AYRILIK [/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=brown]YİNE AYRILIK alıntı[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Ayrılık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…