Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Azrailin eline neden tırpan verilir !!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 116527" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="color: seagreen">hocanın birisi anlatmıştı aklımda kadarıyla paylaşayım inşaAllah...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">bir gün bir dergahda bir kaç kişi sohbet ederlerken, içeri nur yüzlü güzel kıyafetli birisi girmiş...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">içerdekiler hoşgelmişsiniz diyerek karşılamışlar...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">onlarla sohbeti dinledikten sonra içlerinden birisine demiş ki,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">sizi kendi yerimde ağırlamak isterim buyrun gidelim...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">adam kabul etmiş,oradan öyle güzel, öyle mis kokulu yere gitmişler ki,</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">adam aradan çok zaman geçtikten sonra ailesi gelmiş aklına...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">burası çok güzel hiç gitmek istemiyorum ama benim geçimlerini sağladığım bir </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">ailem var onlar merak etmiştir der...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">nur yüzlü'' artık sen benim misafirimsin buraya giriş vardır fakat çıkış yoktur'' deyince adam öldüğünü anlıyor...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">nur yüzlü diye tabir edilen Azrail a.s dır...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">işte bir kardeşimnde dediği gibi insan nasıl </span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">yaşarsa Azrail a.s. da kişiye öyle görünecekmiş...</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="color: #2e8b57">Rabbim herkeze rahat ve hayırlı ölüm nasip etsin inşaAllah...</span></em></strong></p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 116527, member: 7387"] [B][I][COLOR=seagreen]hocanın birisi anlatmıştı aklımda kadarıyla paylaşayım inşaAllah...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]bir gün bir dergahda bir kaç kişi sohbet ederlerken, içeri nur yüzlü güzel kıyafetli birisi girmiş...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]içerdekiler hoşgelmişsiniz diyerek karşılamışlar...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]onlarla sohbeti dinledikten sonra içlerinden birisine demiş ki,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]sizi kendi yerimde ağırlamak isterim buyrun gidelim...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]adam kabul etmiş,oradan öyle güzel, öyle mis kokulu yere gitmişler ki,[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]adam aradan çok zaman geçtikten sonra ailesi gelmiş aklına...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]burası çok güzel hiç gitmek istemiyorum ama benim geçimlerini sağladığım bir [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]ailem var onlar merak etmiştir der...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]nur yüzlü'' artık sen benim misafirimsin buraya giriş vardır fakat çıkış yoktur'' deyince adam öldüğünü anlıyor...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]nur yüzlü diye tabir edilen Azrail a.s dır...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]işte bir kardeşimnde dediği gibi insan nasıl [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]yaşarsa Azrail a.s. da kişiye öyle görünecekmiş...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57]Rabbim herkeze rahat ve hayırlı ölüm nasip etsin inşaAllah...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Azrailin eline neden tırpan verilir !!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…