Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Baba 10 milyon borç verirmisn.......!!?!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 50401"><p><span style="color: #0009ff"> küçük çocuk babasının işten gelmesini dört gözle bekliyordu.. babası kapıdan içeri girince hemen koştu babasına sarıldı.. babası olum çok yorgunum deyip </span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff">çocuğu kucağından indirdi. akşam yemeğinde çocuk babasına sordu: baba bir saate kaç para kazanıyorsun? </span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff"> babası beklemediği bu soru karşısında 20 milyon dedi ve sustu. çocuk dediki peki baba bana 10 milyon borç verirmisn?</span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff"> babası kaşlarını çatarak bütün gun çalışıyorum yoruluyorum senin aptal oyuncaklarına verecek param yok çabuk odana çık ve uyu dedi..</span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff"> küçük çocuk dudağını bükerek ağlamaklı gözlerle odasına gitti.. az sonra babası geldi.. sana bağırdığım için üzgünüm al sana 10 milyon dedi ve tebessüm etti</span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff"> çocuk sevinçten uçacak gibiydi,, hemen yatağının altına sakladığı paralarını çıkardı buruş buruş paralardı harclıklarından biriktirmişti.. babası : madem paran </span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff">vardı neden benden istiyorsun dedi tepki ile.. çocuk : var ama yetmiyordu baba dedi..</span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff"> çocuk kendi paralarını babasının gözü önünde toparladı ve saydı 10 milyon vardı,, babasından aldığı 10 milyonuda üstüne ekledi..</span></p><p><span style="color: #0009ff"></span></p><p><span style="color: #0009ff"> yaşlı ama sevinçli gözlerini babasına doğrultarak işte babacığım 20 milyon şimdi bir saatini alabilir miyim? </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 50401"] [color=#0009ff] küçük çocuk babasının işten gelmesini dört gözle bekliyordu.. babası kapıdan içeri girince hemen koştu babasına sarıldı.. babası olum çok yorgunum deyip çocuğu kucağından indirdi. akşam yemeğinde çocuk babasına sordu: baba bir saate kaç para kazanıyorsun? babası beklemediği bu soru karşısında 20 milyon dedi ve sustu. çocuk dediki peki baba bana 10 milyon borç verirmisn? babası kaşlarını çatarak bütün gun çalışıyorum yoruluyorum senin aptal oyuncaklarına verecek param yok çabuk odana çık ve uyu dedi.. küçük çocuk dudağını bükerek ağlamaklı gözlerle odasına gitti.. az sonra babası geldi.. sana bağırdığım için üzgünüm al sana 10 milyon dedi ve tebessüm etti çocuk sevinçten uçacak gibiydi,, hemen yatağının altına sakladığı paralarını çıkardı buruş buruş paralardı harclıklarından biriktirmişti.. babası : madem paran vardı neden benden istiyorsun dedi tepki ile.. çocuk : var ama yetmiyordu baba dedi.. çocuk kendi paralarını babasının gözü önünde toparladı ve saydı 10 milyon vardı,, babasından aldığı 10 milyonuda üstüne ekledi.. yaşlı ama sevinçli gözlerini babasına doğrultarak işte babacığım 20 milyon şimdi bir saatini alabilir miyim? [/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Baba 10 milyon borç verirmisn.......!!?!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…