Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Baba 10 milyon borç verirmisn.......!!?!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 50836"><p>Tamam 9 çocuklu aile olsun.. kadın evlendikten 2 yıl sonra ilk çocuğunu doğurmuş olsun ve her çocuğun</p><p> arasında ortalama 2 yıl olsun en küçük çocuk bebek iken en büyüğü 20 yaşında eder bir ufağı 18 bir ufağı 16 vs..</p><p> 20 yaşında 18 yaşında ve 16 yaşında olan evlatları da baba ile birlikte çalışırlar yine annein çalışmasına </p><p>luzum kalmaz..</p><p></p><p>_________________________________________________</p><p></p><p> dicle, estağfirullah helal olsun.. Allah herşeyin en hayırlısını versin.. _________________________________________________</p><p></p><p><span style="color: #ff0900"> Yukarda olduğu gibi çocuk annesi ni bırakın babasının bile eksikl iğini çekiyor ve babasının kendis ine zaman ayırabilmesi için babasının bir saatte kazandığı parayı babasına verip bir saat kendisi ile ilgilenmesini istiyor. Ve bu babaya olan ihtiyacının göstergesi ki anneye olan ihtiyacı daha ziyade kuvvetlidir. </span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"> Ben zaten o yazıyı; babaların evlatlarına ilgi göstermesi, eğitmesi, konuşması, İslam ahlakı üzerine yetiştirmesinin önemine vurgu yapmak için yazdım..</span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900">ben demiyorumki, baba sadece para kazanır çocuklardan evden tamamen anne sorumludur!! yazıda da zaten baba nın ilgisizliği çocuğu o hale getirmiş.. yani yazı, babanın da ilgilenmesinin gerekliliğini vurguluyor...</span></p><p><span style="color: #ff0900"> Ancak baba maişet le mükellef olduğundan bu işin daha çoğu valideye düşüyor ki üstad boşuna dememiş : Veledin en tesirli muallimi VALİDESİDİR.</span></p><p><span style="color: #ff0900"></span></p><p><span style="color: #ff0900"> Çocuğun bilinçaltı 7 ila 10 yaşına kadar yüzde 80 oranda şekillenir ve geri kalan hayatında karşılaştığı olayları bilinçaltında şekillenmiş değer yargıları ile değerlendirir ona göre kararlar verir. Para çocuğun ahlakından ve bu ahlakıyla yaşayacağı hayatından daha değerli değildir..</span></p><p></p><p></p><p></p><p>...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 50836"] Tamam 9 çocuklu aile olsun.. kadın evlendikten 2 yıl sonra ilk çocuğunu doğurmuş olsun ve her çocuğun arasında ortalama 2 yıl olsun en küçük çocuk bebek iken en büyüğü 20 yaşında eder bir ufağı 18 bir ufağı 16 vs.. 20 yaşında 18 yaşında ve 16 yaşında olan evlatları da baba ile birlikte çalışırlar yine annein çalışmasına luzum kalmaz.. _________________________________________________ dicle, estağfirullah helal olsun.. Allah herşeyin en hayırlısını versin.. _________________________________________________ [color=#ff0900] Yukarda olduğu gibi çocuk annesi ni bırakın babasının bile eksikl iğini çekiyor ve babasının kendis ine zaman ayırabilmesi için babasının bir saatte kazandığı parayı babasına verip bir saat kendisi ile ilgilenmesini istiyor. Ve bu babaya olan ihtiyacının göstergesi ki anneye olan ihtiyacı daha ziyade kuvvetlidir. Ben zaten o yazıyı; babaların evlatlarına ilgi göstermesi, eğitmesi, konuşması, İslam ahlakı üzerine yetiştirmesinin önemine vurgu yapmak için yazdım.. ben demiyorumki, baba sadece para kazanır çocuklardan evden tamamen anne sorumludur!! yazıda da zaten baba nın ilgisizliği çocuğu o hale getirmiş.. yani yazı, babanın da ilgilenmesinin gerekliliğini vurguluyor... Ancak baba maişet le mükellef olduğundan bu işin daha çoğu valideye düşüyor ki üstad boşuna dememiş : Veledin en tesirli muallimi VALİDESİDİR. Çocuğun bilinçaltı 7 ila 10 yaşına kadar yüzde 80 oranda şekillenir ve geri kalan hayatında karşılaştığı olayları bilinçaltında şekillenmiş değer yargıları ile değerlendirir ona göre kararlar verir. Para çocuğun ahlakından ve bu ahlakıyla yaşayacağı hayatından daha değerli değildir..[/color] ... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Baba 10 milyon borç verirmisn.......!!?!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…