Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Baba 10 milyon borç verirmisn.......!!?!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Li`eclillah" data-source="post: 51298" data-attributes="member: 469"><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Aziz ve Kıymetli Kardeşlerim;</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Konuyu bizle paylaşan kardeşimden Rabbi Rahimim Ebeden Daima Razı olsun...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Sonra konu yön değiştirmiş kuvvetle muhtemeldir ki asrımızın buyuk sorunlarından birine kadar gelmiş....</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Bende bu konuda bir kaç bişey belirtmek isterim...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Önce KADININ yani ANNENİN ASLİ VAZİFESİ NEDİR?</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Kadının vazifesi çocuğunu islam ahlakı üzerine yetiştirmektir..çocuğunun muallimi olmaktır.. Bu pek kıymettar bir vazifedir düşünün bu vazifenin dört dörtluk yapıldığını... İhya-i din olur buda nedir iha-i hayattır...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Hem nasıl çalışmaya vakit buluyor bir hanım anlamadığım bir konu</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Bakın kadının görevlerinden bir kaçını belirtim...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">kurana hizmetkar </span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">çocuğunun muallimi </span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">beyinin hanımı </span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">evinin temizlikçisi </span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">evinin aşcısı</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">eee bunları yapanın boş zamanı mı olur ki çalışsın...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Benim şahsi görüşümse ben çalışan hanım istemem </span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">2 günde kocayınca,yıpranınca benimde rahatımı huzurumu kaçırır. Ev işleri zaten yıpratacak bir de sağda solda mı yıpranacak. Rızkı Allah verir, ben de gücüm yettiğince çalışır muhtaç bırakmam. O otursun adam gibi hayırlı evlatlar yetiştirsin eşiyle ilgilensin. Dinini diyanetini tamam edip benim maneviyatıma da destek olsun. </span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Ahirzamandayız ve bana göre hiç bir yer erkek ve bayan müslümanlar için meşru değil. Erkekler maişetle mükellef bari kadınlarımız kendilerini günahtan uzak tutsunlar...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">SANİYYEN;İstisnalar kaideyi bozmaz. Zaruretler, haramları dahi keyfe kaçmamak şartıyla helal kılabilir. Ölmeyecek kadar domuz eti yemek gibi. Ancak evhamlar zaruretten sayılmaz. Ortada savaş yokken savaş her an çıkabilir düşüncesiyle cuma namazını terk etmek nasıl mazeret olamıyorsa, gelecek kaygısıyla harama girmek, günahı meşrulaştıramaz, mazeret olamaz. Kişi günahının bedelini öder. Bir diğer husus da rızık Allah'tandır. Maişet derdi konusunda Allah'a güvenmeyerek meşru dairenin dışına çıkmak sizce ne kadar doğru?</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">BAKİ SELAMLAR...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">Muhabbetle...</span></span></span></p><p><span style="color: #ff0900"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'times new roman'">HUVELBAKİ...</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Li`eclillah, post: 51298, member: 469"] [color=#ff0900][size=4][font=times new roman]Aziz ve Kıymetli Kardeşlerim; Konuyu bizle paylaşan kardeşimden Rabbi Rahimim Ebeden Daima Razı olsun... Sonra konu yön değiştirmiş kuvvetle muhtemeldir ki asrımızın buyuk sorunlarından birine kadar gelmiş.... Bende bu konuda bir kaç bişey belirtmek isterim... Önce KADININ yani ANNENİN ASLİ VAZİFESİ NEDİR? Kadının vazifesi çocuğunu islam ahlakı üzerine yetiştirmektir..çocuğunun muallimi olmaktır.. Bu pek kıymettar bir vazifedir düşünün bu vazifenin dört dörtluk yapıldığını... İhya-i din olur buda nedir iha-i hayattır... Hem nasıl çalışmaya vakit buluyor bir hanım anlamadığım bir konu Bakın kadının görevlerinden bir kaçını belirtim... kurana hizmetkar çocuğunun muallimi beyinin hanımı evinin temizlikçisi evinin aşcısı eee bunları yapanın boş zamanı mı olur ki çalışsın... Benim şahsi görüşümse ben çalışan hanım istemem 2 günde kocayınca,yıpranınca benimde rahatımı huzurumu kaçırır. Ev işleri zaten yıpratacak bir de sağda solda mı yıpranacak. Rızkı Allah verir, ben de gücüm yettiğince çalışır muhtaç bırakmam. O otursun adam gibi hayırlı evlatlar yetiştirsin eşiyle ilgilensin. Dinini diyanetini tamam edip benim maneviyatıma da destek olsun. Ahirzamandayız ve bana göre hiç bir yer erkek ve bayan müslümanlar için meşru değil. Erkekler maişetle mükellef bari kadınlarımız kendilerini günahtan uzak tutsunlar... SANİYYEN;İstisnalar kaideyi bozmaz. Zaruretler, haramları dahi keyfe kaçmamak şartıyla helal kılabilir. Ölmeyecek kadar domuz eti yemek gibi. Ancak evhamlar zaruretten sayılmaz. Ortada savaş yokken savaş her an çıkabilir düşüncesiyle cuma namazını terk etmek nasıl mazeret olamıyorsa, gelecek kaygısıyla harama girmek, günahı meşrulaştıramaz, mazeret olamaz. Kişi günahının bedelini öder. Bir diğer husus da rızık Allah'tandır. Maişet derdi konusunda Allah'a güvenmeyerek meşru dairenin dışına çıkmak sizce ne kadar doğru? BAKİ SELAMLAR... Muhabbetle... HUVELBAKİ...[/font][/size][/color] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Baba 10 milyon borç verirmisn.......!!?!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…