Babamizi agir bir hastalik sonucu kaybettik (Dua istegi)

Yanlizkurt

Yeni Üye

Eselamualeykum sevgili kardeslerim,öncelikle herkezin gecmis Bayramini kutlarim.Malesef dün canimizdan cok sevdigimiz Babamizi agir bir hastalik sonucu kaybettik ve bundan dolayi cok üzüntülüyüz.Allah Nur icinde yatirsin insallah.Fatma oglu Cengiz Gümüstop icin bizimle birlikte Dua edecek olursaniz cok sevinirim.Allah Dua edenlerden de etmeyenlerde razi olsun insallah,cok sagolun.

topraktoprak

Well-known member
ve aleyküm selam
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
başınız sağ olsun kardeş
Rabb"im kalanlara sabır versin inşl.
babanız için dua edeceğim 1 tanede yasin-i şerif okurum inşl...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici

Eselamualeykum sevgili kardeslerim,öncelikle herkezin gecmis Bayramini kutlarim.Malesef dün canimizdan cok sevdigimiz Babamizi agir bir hastalik sonucu kaybettik ve bundan dolayi cok üzüntülüyüz.Allah Nur icinde yatirsin insallah.Fatma oglu Cengiz Gümüstop icin bizimle birlikte Dua edecek olursaniz cok sevinirim.Allah Dua edenlerden de etmeyenlerde razi olsun insallah,cok sagolun.

ve aleykumselam kardeş evvela babanıza Allahtan rahmet geride bıraktıklarına sabır niyaz ediyorum. Babanız için 1 yasin okurum duasını edersiniz..

uður1

Well-known member
Allah rahmet eylesin inş.innalillahiveinla ileyhiraciun.mekanı cennet olsun inş.......geride kalanlara sabrı cemil diliyorum inş.............selametle ve dua ile.saygılarımla.......

iyinesil

Well-known member
mevla rahmet eyleye...
rabbim geride kalanlara sabır versin...
gönül coşar,göz yaşarır...
tekrar sabır diliyorum kardeşim...

Ukbaa

Well-known member
Ve aleyküm selam.
Allah rahmet eylesin. Babanımızın mekanını cennet eylesin inşallah.
Başınız sağolsun kardeş.

Bu alana bir cevap yazın...