Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bad-ısaba
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="hulusi" data-source="post: 1840" data-attributes="member: 32"><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Ellerimde kalan gün doğuşundan esen zarif ve latif rüzgar…</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Semtinden esen kelimeler Efendi’me açılan avuçlarımda birikiyor…</span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Perişanım..takatsiz..</span><span style="color: #ff6666">Bi-derman..bi-çare,bi-kez</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Mırıldanıyorum içimden tek dostum </span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bad-ı saba ile sehervakti… </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bad-ı Saba’msın;</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Yakub’a Yusuf’un gömleğinin kokusunu getiren rüzgarsın.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Makamına ancak bu rüzgarla ulaşırım.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Nefsin kuruntularından kurutulmanın iç huzurunu verdin ben’ime.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Yüreğime soldan esen kurtuluş nefhasısın</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Yüreğine sinen misk ve sümbül kokularını ruhuma yolluyorsun. </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bad-ı Saba’msın;</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bahçedeki reyhanları kelimelerime can suyu diye getirensin.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Nergisin didelerini açansın,ruhumu dingin tutan sensin.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">İsa nefesi gibi alacalardan azat olmaya nedensin.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Can verensin.Duamsın, çağrımsın,kabulümsun.nefesimsin,</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Yolunun muhaciriyim. </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bad-ı Saba’msın;</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Habercimsin,rehberimsin,ayetimsin,ışığımsın.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">O kadar aciz ve perişanım ki yarin kapısına götürensin.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bir gül gibi solarsam ruhumu götürensin.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Dermanımsın,ilacımsın</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Kıskanır oldum seni.ben maşuka ulaşmazken sen onu görür oldun. </span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Bad-ı Saba’msın;</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Fuzuli gibi :Ayrılık hastası olan bedenim iyileşmek için sürekli senden iyilik haberini getirmesini isterim.</span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">Ölüm dediğin ne ki ;</span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">yük olan bedenlerimizin ruhumuzdan sıyrılması,</span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff6666">ruhumuzun hafiflemesi….</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hulusi, post: 1840, member: 32"] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Ellerimde kalan gün doğuşundan esen zarif ve latif rüzgar…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Semtinden esen kelimeler Efendi’me açılan avuçlarımda birikiyor…[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Perişanım..takatsiz..[/COLOR][COLOR=#ff6666]Bi-derman..bi-çare,bi-kez[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Mırıldanıyorum içimden tek dostum [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bad-ı saba ile sehervakti… [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bad-ı Saba’msın;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Yakub’a Yusuf’un gömleğinin kokusunu getiren rüzgarsın.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Makamına ancak bu rüzgarla ulaşırım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Nefsin kuruntularından kurutulmanın iç huzurunu verdin ben’ime.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Yüreğime soldan esen kurtuluş nefhasısın[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Yüreğine sinen misk ve sümbül kokularını ruhuma yolluyorsun. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bad-ı Saba’msın;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bahçedeki reyhanları kelimelerime can suyu diye getirensin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Nergisin didelerini açansın,ruhumu dingin tutan sensin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]İsa nefesi gibi alacalardan azat olmaya nedensin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Can verensin.Duamsın, çağrımsın,kabulümsun.nefesimsin,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Yolunun muhaciriyim. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bad-ı Saba’msın;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Habercimsin,rehberimsin,ayetimsin,ışığımsın.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]O kadar aciz ve perişanım ki yarin kapısına götürensin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bir gül gibi solarsam ruhumu götürensin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Dermanımsın,ilacımsın[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Kıskanır oldum seni.ben maşuka ulaşmazken sen onu görür oldun. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Bad-ı Saba’msın;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Fuzuli gibi :Ayrılık hastası olan bedenim iyileşmek için sürekli senden iyilik haberini getirmesini isterim.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]Ölüm dediğin ne ki ;[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]yük olan bedenlerimizin ruhumuzdan sıyrılması,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff6666]ruhumuzun hafiflemesi….[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bad-ısaba
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…