Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bağdat'ın....Öksüzü.......
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 270718" data-attributes="member: 1015796"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kuş sesleriyle uyanmıyorum anne</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Mermiler geçiyor dörtbir tarafımdan</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Yaban sümbüllerinden kolyeler takmıyorum</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Sapanımda taş, gözümde yaş var anne.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Uyuya kalmıyorum çimenlerin üzerinde</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Toprak mayınlı, hava karanlık</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Loş ışıklarda bu kentte yürüyemiyorum anne</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bağdat'ın altı üstüne geldi, korkuyorum anne.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Serçe kapanlarıyla dolu kent</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>İpleri iri iri adamların elinde</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Ben bir ürkek serçeyim,</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bu kentin sokaklarında üşüyorum anne.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Kentin ara sokakları toz duman içinde</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Bağdat nehirleri kan revan içinde.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Dön evine çocuk! diyorlar</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Dönemem ne çare..</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Artık saçlarımı kimse okşamıyor anne.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>İri iri adamlar sırtımızda yürüyorlar.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Çamurlu çizmeleri mahremimize giriyorlar.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Çirkin yüzlü devler istilâ etti kenti</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong>Seni çok özledim, artık dön anne.</strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><strong></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 270718, member: 1015796"] [FONT=Verdana][B]Kuş sesleriyle uyanmıyorum anne Mermiler geçiyor dörtbir tarafımdan Yaban sümbüllerinden kolyeler takmıyorum Sapanımda taş, gözümde yaş var anne. Uyuya kalmıyorum çimenlerin üzerinde Toprak mayınlı, hava karanlık Loş ışıklarda bu kentte yürüyemiyorum anne Bağdat'ın altı üstüne geldi, korkuyorum anne. Serçe kapanlarıyla dolu kent İpleri iri iri adamların elinde Ben bir ürkek serçeyim, Bu kentin sokaklarında üşüyorum anne. Kentin ara sokakları toz duman içinde Bağdat nehirleri kan revan içinde. Dön evine çocuk! diyorlar Dönemem ne çare.. Artık saçlarımı kimse okşamıyor anne. İri iri adamlar sırtımızda yürüyorlar. Çamurlu çizmeleri mahremimize giriyorlar. Çirkin yüzlü devler istilâ etti kenti Seni çok özledim, artık dön anne. [/B][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Bağdat'ın....Öksüzü.......
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…