bakın bakiim sizmi bu cocukmu daa güzel okuyor 1300808
G Garib Well-known member 8 Şub 2010 #1 bakın bakiim sizmi bu cocukmu daa güzel okuyor [IZ]1300808[/IZ]
S SaYa Well-known member 8 Şub 2010 #2 Garib linkde problem var sanırım can... bi kontrol edermisin...
S SaYa Well-known member 8 Şub 2010 #5 Garib' Alıntı: yksun sandım Genişletmek için tıkla ... sabırsız seni
G Garib Well-known member 8 Şub 2010 #6 ZahmiN' Alıntı: sabırsız seni Genişletmek için tıkla ... sabırsızlık deilde sizi ugrastırmaim die abi yk sandım msgul etmek istemedim :013:
ZahmiN' Alıntı: sabırsız seni Genişletmek için tıkla ... sabırsızlık deilde sizi ugrastırmaim die abi yk sandım msgul etmek istemedim :013:
G Garib Well-known member 8 Şub 2010 #8 Allah razı olsun abiiiiiiii Allah senle ablamı ustadımla beraber hasretsin amin
G Garib Well-known member 8 Şub 2010 #9 Videos Posted by Best Of KONYA: KURAN OKUYAN KÜÇÜK KIZ... | Facebook bunuda duzeltirsen ikindide duamdasın abi
Videos Posted by Best Of KONYA: KURAN OKUYAN KÜÇÜK KIZ... | Facebook bunuda duzeltirsen ikindide duamdasın abi
S SaYa Well-known member 8 Şub 2010 #10 maşallah ya ... anlaşılmasada ... benim yeğenim var 3 yaşında oda kreşde sofra duasını ezberlemiş güya aynı bu çocuık gibi sadece en sonda amin kısmını anlayabiliyoruz ama bide hızlı okuyo ki
maşallah ya ... anlaşılmasada ... benim yeğenim var 3 yaşında oda kreşde sofra duasını ezberlemiş güya aynı bu çocuık gibi sadece en sonda amin kısmını anlayabiliyoruz ama bide hızlı okuyo ki
G Garib Well-known member 8 Şub 2010 #17 [IZ]1277421[/IZ] [IZ]1669281[/IZ]:021: arkadaslarım nasıl ama spriz biz :048::048: