Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
bal tefsiri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TaLHa" data-source="post: 194893" data-attributes="member: 1"><p>Kardeş öncelikle yakıştırma sözünü açıkladığım halde sanırım eksik anlatmışım ki yeniden sormuşsunuz her talebe hocasının ilmini bilir ve o ilimle neler öğreteceğini ve meseleleri çözüm yollarını bilir bizler de halifei ekberlerin talebeleri olmalıyız.. diğer husus ise birincisi Hz.Ebu Bekir r.a. ın sıddıkıyeti ayeti kerimede mevcuttur. İkincisi teslimiyet hurafelere körü körüne inanmak değil Allahın emirlerini islam akaidlerini sorgulamadan kabul etmektir..</p><p></p><p>Bir başka mesele ise yapmaya çalıştığım açıklamalarda sizinle alakalı bir husus söz konusu değil siz bal tefsirini doğru kabul edebilirsiniz ama doğrunuzu isbat edemezsiniz ben ise doğru bulmadığımı beyan ettim ve bulmadığım noktaları butun mesajlarımda açıklamaya çalıştım. Münazarada esas olan münazara yapanlar değil münazara edilen konudur, münazara edenler Allah rızasını gözeterek münazaralarını yaparlarsa her iki tarafından sevabı olur ama yok münazara edilen konu farklı mecralara kaydırılarak inandırılmaya çalışılırsa burada dini duyguları istismar olur siz iyi niyetinizle bal tefsirine yapılan muhalefeti doğru bulmamış olabilirsiniz hatta bal tefsirine inanmışda olabilirsiniz bizim sizin bu konudaki tutumunuza bir sözümüz olamaz ancak mesele hakikati konuşmak olduğundan acizliğimden bir kaç kelime sölemekte bulundum sizi inciltmişsem beni mazur görün..</p><p></p><p>selam ve dua ile</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TaLHa, post: 194893, member: 1"] Kardeş öncelikle yakıştırma sözünü açıkladığım halde sanırım eksik anlatmışım ki yeniden sormuşsunuz her talebe hocasının ilmini bilir ve o ilimle neler öğreteceğini ve meseleleri çözüm yollarını bilir bizler de halifei ekberlerin talebeleri olmalıyız.. diğer husus ise birincisi Hz.Ebu Bekir r.a. ın sıddıkıyeti ayeti kerimede mevcuttur. İkincisi teslimiyet hurafelere körü körüne inanmak değil Allahın emirlerini islam akaidlerini sorgulamadan kabul etmektir.. Bir başka mesele ise yapmaya çalıştığım açıklamalarda sizinle alakalı bir husus söz konusu değil siz bal tefsirini doğru kabul edebilirsiniz ama doğrunuzu isbat edemezsiniz ben ise doğru bulmadığımı beyan ettim ve bulmadığım noktaları butun mesajlarımda açıklamaya çalıştım. Münazarada esas olan münazara yapanlar değil münazara edilen konudur, münazara edenler Allah rızasını gözeterek münazaralarını yaparlarsa her iki tarafından sevabı olur ama yok münazara edilen konu farklı mecralara kaydırılarak inandırılmaya çalışılırsa burada dini duyguları istismar olur siz iyi niyetinizle bal tefsirine yapılan muhalefeti doğru bulmamış olabilirsiniz hatta bal tefsirine inanmışda olabilirsiniz bizim sizin bu konudaki tutumunuza bir sözümüz olamaz ancak mesele hakikati konuşmak olduğundan acizliğimden bir kaç kelime sölemekte bulundum sizi inciltmişsem beni mazur görün.. selam ve dua ile [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sahabe-i Kiram
bal tefsiri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…