başınız dönmesin emiii...

ebrar172

Talebe
yükseklik korkusu olanlara benden bu resimler...:D

turisty_02.jpg

turisty_03.jpg

turisty_04.jpg

turisty_05.jpg

turisty_06.jpg

turisty_07.jpg

turisty_08.jpg

hulusi

Well-known member
muhiş bende yükseklik korkusu var :)bayan nasıl yürüyr şaşırdım hele o adamcağız şimdi düşersin diyorum bakamıyorum:)

Yukseklik korkusunun kaynagi nedir bilen varmi ?

bendede var birazz...:( yukseklerde acaip bi bas donmesi oluyor bu korkudanmi yoksa yuksege cikilinca olusan tansiyon dusmesi mi ? :rolleyes:

turisty_07.jpg

bu chinliler alem dogrusu... tapinaga tek gidis bu sekilde herhalde.... modern zamanin insani hadi zincir halat tirmaniyor, eski monklar epey zaiyat veriyorlardi herhade yolda..:)

ARİF

Well-known member
peygamberler,ALLAH dostları,evliyalar vs din büyükleri dağları mesken tutarlarken şeytani varlıklarda denizleri ve deniz kenarlarını mesken tutarlar...vardır bir hikmeti.........
teşekkürler ebrar......

keşke burda olsaydım :(
burda da bıraz yuksek bır yer var gıder ayaklarımı sallandırırım ama bu kadar yuksek degıl yukseklık korkusu olmayanlar ıcın cok ama cok super bısey
yukarıdan baktıgınızda koskoca kamyonet oyuncak araba gıbı duruyor ..

vankalesi1buyuk.jpg

van_kalesi.jpg

sağ uste mınareye benzeyen bır yapı var oraya cıkmıştım ıkı elımı havaya kaldırıp bagırmıstım çok guzel bı duygu adrenalin güzel bişey,,,
yapının içi boş hem oyle orda durmak kolay değil :) bırde yapının sağ tarafı keskın ucurum o taraftan cekılmış fotograf bulamadım ...
darısı başınıza :)

nurhadimi

üye Sorumlusu
vankalesi1buyuk.jpg

van_kalesi.jpg

sağ uste mınareye benzeyen bır yapı var oraya cıkmıştım ıkı elımı havaya kaldırıp bagırmıstım çok guzel bı duygu adrenalin güzel bişey,,,
yapının içi boş hem oyle orda durmak kolay değil :) bırde yapının sağ tarafı keskın ucurum o taraftan cekılmış fotograf bulamadım ...
darısı başınıza :)

ben de var ama vanda :(

aynısını ben de yaptım harika