Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
BAşKA BiR MüLKE YOL YOK!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Nevzatt" data-source="post: 45585" data-attributes="member: 1580"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Sabaha kadar ibâdetle meşgul olan bir zât, seher vakti elini kaldırıp Cenâb-ı Hak'tan hâcet dilemiş. Kulağına hâtiften bir ses gelmiş: </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>"-Dilediğin olamaz. Bu kapıda senin duân makbul değildir. Var, başının çaresine bak. Fakat sende izzet-i nefis yok ise yalvar, dur!"</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Bu sözlere aldırmayıp ibâdetinden kalmamış. ikinci geceyi de yine zikir ve ibâdetle geçirmiş.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Birisi bu zâtın hâline vâkıf olunca ona: </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>"-Gördün ki, dilediğin şey olmayacaktır. Beyhûde yere duâ edip duruyorsun!" demiş.</strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>Hasretle gözlerinden yakut renkli yaşlar akıtarak: </strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong></strong></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong>"-Ah çocuğum, eğer bu kapıdan daha iyi bir kapı görseydim, buradan umudumu keserek o kapıya giderdim. O benden dizgini çevirmekle zannetme ki, ben onun terkisinden çekerim. Dilenci bir kapıdan mahrum dönebilir; fakat başka bir kapı daha varsa meraklanmaz, öteki kapıya gider. Hâtiften işittim ki, bu mahalleye yol yokmuş, yani bu maksadım hâsıl olmayacakmış. Fakat ne yapayım ki, başka bir mülke de yol yoktur!" diye cevap vermiş. </strong> </span> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nevzatt, post: 45585, member: 1580"] [size=3][font=comic sans ms][b]Sabaha kadar ibâdetle meşgul olan bir zât, seher vakti elini kaldırıp Cenâb-ı Hak'tan hâcet dilemiş. Kulağına hâtiften bir ses gelmiş: "-Dilediğin olamaz. Bu kapıda senin duân makbul değildir. Var, başının çaresine bak. Fakat sende izzet-i nefis yok ise yalvar, dur!" Bu sözlere aldırmayıp ibâdetinden kalmamış. ikinci geceyi de yine zikir ve ibâdetle geçirmiş. Birisi bu zâtın hâline vâkıf olunca ona: "-Gördün ki, dilediğin şey olmayacaktır. Beyhûde yere duâ edip duruyorsun!" demiş. Hasretle gözlerinden yakut renkli yaşlar akıtarak: "-Ah çocuğum, eğer bu kapıdan daha iyi bir kapı görseydim, buradan umudumu keserek o kapıya giderdim. O benden dizgini çevirmekle zannetme ki, ben onun terkisinden çekerim. Dilenci bir kapıdan mahrum dönebilir; fakat başka bir kapı daha varsa meraklanmaz, öteki kapıya gider. Hâtiften işittim ki, bu mahalleye yol yokmuş, yani bu maksadım hâsıl olmayacakmış. Fakat ne yapayım ki, başka bir mülke de yol yoktur!" diye cevap vermiş. [/b] [/font] [/size] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
BAşKA BiR MüLKE YOL YOK!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…