Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Başörtülü Anneye Büyük Ayıp
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hersiniyen" data-source="post: 13794" data-attributes="member: 475"><p><span style="font-size: 10px">Başörtülü anneye büyük ayıp: Okul birincisi oğluyla aynı sahneye çıkartmadılar.</span></p><p><span style="font-size: 10px">Kars Kafkas Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde başörtüsü ayıbı yaşandı. Okul birincisi olan oğlunu kutlamak isteyen Sevil Aydın, başörtülü olduğu gerekçesiyle sahneye çıkarılmadı.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px"></span> <span style="font-size: 10px">Kafkas Üniversitesi (KAÜ) 2007-2008 eğitim öğretim yılı mezunlarını, Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlediği veda programı ile uğurladı. Üniversiteyi birincilikle bitiren Serkan Aydın’ın annesi Sevil Aydın, oğlunu tebrik etmek için sahneye çıkmak isteyince başörtülü olduğu gerekçesiyle güvenlikçiler tarafından engellendi. Programa Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Tugay Komutanı Şeref Oğuş, Kafkas Üniversitesi Rektörü Abamüslüm Güven, öğretim görevlileri, mezun olan öğrenciler ve velileri katıldı. Rektör Abamüslüm Güven, 2007-2008 eğitim öğretim dönemini kavgasız gürültüsüz bir şekilde bitirdikleri için mutlu olduklarını belirtti. Yapılan konuşmaların ardından üniversite birincisi İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü öğrencisi Serkan Aydın ile ikinci Hemşirelik Bölümü öğrencisi Ayşe Aladaş ve üçüncü olan Bankacılık Bölümü öğrencisi Zümrüt Aksu’ya ödülleri Vali Erden tarafından verildi. Üniversite birincisi Serkan Aydın, ödülünü aldıktan sonra konuşma yapmak istedi; ancak aşırı şekilde heyecanlanınca sözlerini yarıda keserek Sivas’tan gelen anne babasını yanına çağırdı. Ancak annesi başörtülü olduğu gerekçesiyle sahneye alınmadı. Anne Sevil Aydın, oğlunun mutluluğunu oturduğu yerden yaşlı gözlerle izledi.</span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: red">Kaynak: <a href="http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=699391" target="_blank">http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=699391</a></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hersiniyen, post: 13794, member: 475"] [SIZE=2]Başörtülü anneye büyük ayıp: Okul birincisi oğluyla aynı sahneye çıkartmadılar.[/SIZE] [SIZE=2]Kars Kafkas Üniversitesi’nin mezuniyet töreninde başörtüsü ayıbı yaşandı. Okul birincisi olan oğlunu kutlamak isteyen Sevil Aydın, başörtülü olduğu gerekçesiyle sahneye çıkarılmadı. [/SIZE] [SIZE=2]Kafkas Üniversitesi (KAÜ) 2007-2008 eğitim öğretim yılı mezunlarını, Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlediği veda programı ile uğurladı. Üniversiteyi birincilikle bitiren Serkan Aydın’ın annesi Sevil Aydın, oğlunu tebrik etmek için sahneye çıkmak isteyince başörtülü olduğu gerekçesiyle güvenlikçiler tarafından engellendi. Programa Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Tugay Komutanı Şeref Oğuş, Kafkas Üniversitesi Rektörü Abamüslüm Güven, öğretim görevlileri, mezun olan öğrenciler ve velileri katıldı. Rektör Abamüslüm Güven, 2007-2008 eğitim öğretim dönemini kavgasız gürültüsüz bir şekilde bitirdikleri için mutlu olduklarını belirtti. Yapılan konuşmaların ardından üniversite birincisi İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü öğrencisi Serkan Aydın ile ikinci Hemşirelik Bölümü öğrencisi Ayşe Aladaş ve üçüncü olan Bankacılık Bölümü öğrencisi Zümrüt Aksu’ya ödülleri Vali Erden tarafından verildi. Üniversite birincisi Serkan Aydın, ödülünü aldıktan sonra konuşma yapmak istedi; ancak aşırı şekilde heyecanlanınca sözlerini yarıda keserek Sivas’tan gelen anne babasını yanına çağırdı. Ancak annesi başörtülü olduğu gerekçesiyle sahneye alınmadı. Anne Sevil Aydın, oğlunun mutluluğunu oturduğu yerden yaşlı gözlerle izledi.[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=red] Kaynak: [URL]http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=699391[/URL][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Başörtülü Anneye Büyük Ayıp
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…