Başörtülü bir kızın söledikleri..

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
başörtülü bir kızın söledikleri... :( :( :(

[youtube=425,350]flzxzPJry6Q&mode[/youtube]

hulusi

Well-known member
Ah bacım Ah...yarın ahirete nasıl bakarım yüzüne...ben hakkıyla vafizemi yerime getirseydim...sen bu acıları yaşamayacakdın...
Sütcü imam bi bacımızın yaşmagını açtılar diye maraşı kana buladın..senın şuurun ,yaşmak kime EMANET!!

T

Tarihci19

Misafir
abi bu bir kişinin işi değilki hepimizin eksiğinin neticesi.. zaten şahsınızla kastettiğinizde odur zannedersem...

T

Tarihci19

Misafir
aminn Allah yardımcımız olsun,, haklısn abi toplumsal sorunların çözümüde ferdlerden geciyor çünki toplumu ferdler oluşturuyor her ferd kendisini ıslah ederse toplumda ıslah olmuş olur, Ümitvarız inşallah..

hulusi

Well-known member
eyvallah kardeşim evt...demiyormu Rabbim önce nefsinizi sonra yakınalarınızı..yakıtı insan olan ateşden koruyun..işte terbiye eğitim mesulıyet metodu

imported_sevdalizz

Active member
ben başörtülü bir kızım

(belki doktor olacaktım biliyormusunuz ter kokulu amcaları muayene ederken yüzümü hiç buruşturmuyacaktım..
image003.gif
image003.gif
evet olacaktım ALEMLERİN RABBİNE YEMİN OLSUNKİ TEK HAYALİM BUYDU ve bunun için ne gerekıyorsa yapacak köpek gibi çalışacaktım lanet olsun bu zorbalık sisteme rabbim hakkımızı yerde koma sana havale edıyorum....
(zalmler için yaşasın cehennem )akıtılan göz yaşların hakını AL ALLAHIM
eğitim ve inanç özgürlüğü çiğnenıyor hemde zorbaca zalimce
(ben başörtülü bir kızım zorbalık düzene belki hakim olacaktım kuvvet haktadır dıyecek hak kuvetedir anlayışına bakmıyacaktım.......BAKMIYACAKTIKKK...........)
_________________________________________________AYRICA SİZLEREDE TEŞEKÜR EDERİM
rabbim razı olsun efendimiz (s.a.v) “bir münkeri gördüğünüzde onu elinizle düzeltin, bunu yapamıyorsanız dilinizle itiraz edin, bunu da yapamıyorsanız kalbinizle buğzedin

rabbim içinizdeki imanı daim eylesin

adszec9.jpg

evet onların KIZLARINA okumak yasak
insanın vatanında garip kalması böyle bişey

bıde işin trajikomık yanı ne bılıyormusunuz
bu bir kanun meselesi değil bir ‘kemalist-laik zorbalık’ uygulamasıdır
CHP ve lâikçiler, başörtüsü yasağı kalkarsa inkilaplar elden gider diye korkuyor

yani benim başımı kapatmam laikliğe ne gibi bi zarar verebilir

yazıklar olsun benı en çok yaralanda ne bılıyormusunuz
(dinimizin ortaya koyduğu ölçüleri aşan bir tesettür anlyışı
çeyrek tesettür , modern tesettür vs saçmalıklar bıde en kötüsüde ne bılıyormusnuz başörtüsü madurlarının bu kutsal davalarını kendi tembelliklerine kılıf yapmak (bende baş örtüsü yüzünden okulu bıraktım gibi kutsal bir mücadeleden kendıne pay çıkartmak
yaanı bana çok dokunuyor tembel işe yaramaz asalak hallerini bu şekılde ört bas etmeleri hayır elinizde böyle bı şans varken nıye adam gıbı okumuyor sürtüyorsunuz baya gördüm böylelerini ne yazıkki )
rabbim her şeyı sana havale ettim dua ile kalın

alıntı

Ülkemizde başörtüsünü yasaklayan bir kanun yok. Hattâ Atatürk devrimlerinde bile yok. Üstelik TBMM içtüzüğü bile böyle bir yasak öngörmemiş. Yasaklar ancak Anayasa’nın âmir hükmüne göre kanunla konulabilir. Ama Anayasa Mahkemesi DEFAKTO bir karar vererek, Anayasayı ve kuvvetler ayrılığı prensibini kâle almaylarak yasak koyuyor ve bu mesnedsiz yasak uygulanıyor.

Bu münasebetle Atatürk’ün, TESETTÜR HAKKINDA söylediği sözlerini onun nutkundan aynen alarak, kamuoyumuza bir kere daha arzetmekte yarar görüyorum:

“- Yâ ne olduğu bilinmeyen, çok kapalı çok karanlık bir şekli hârici gösteren bir kıyafet veyahut Avrupa’nın en serbest balolarında bile kıyâfeti hâriciye olarak arzedilmeyecek kadar bir telebbüs.

Bizim dinimiz kadını o tefritten, bu ifrattan da tenzih eder. “O şekiller dinimizin muktezası DEĞİLDİR”. Dinimizin tavsiye ettiği tesettür hem hayata hem fazilete uygundur.”

“Tarzı telebbüsümüzü ifrâta vardıranlar kıyâfetlerinde aynen Avrupa kadınlarını taklid edenler, düşünmelidir ki; her milletin, kendine mahsus âdâtı, kendine mahsus an’anesi, kendine göre millî hususiyetleri vardır. Hiçbir millet aynen diğer bir milletin mukallidi olmamalıdır. Çünkü böyle bir millet ne taklit ettiği milletin aynı olabilir ne kendi milliyeti dahilinde kalabilir. BUNUN NETİCESİ ŞÜPHESİZ Kİ HÜSRANDIR.”

T

Tarihci19

Misafir
aslında laiklik devletin dini hukmler ile yönetilmemesi ve devletin tum dinlere eşit uzaklıkta olmasıdır.. avrupada ve abd de de böledir ancak onlar bile laikliğie aykırı bir çok uygulama yapmaktalar ve kimsede buna karşı gelmemektedir.. mesela 3 te 2 si atesit olan küçük avrupa ülkelerinde paraların ustunde daha dune kadar azizlerin resmleri vardı ve bu devletin resmi parasının ustunde.. ama çatlak sesler çıkmıyor ustelik atesitler bile karşı çıkmıyor .. bizde ise laikliğe aykırı küçücük bir iş yapılsa ki başörtusu aykırı değildir.. bırakın atesitleri laik müslümanlar en başta karşı çıkıyor tabi onların müslümanlıkları nedir ne değlidir Allah bilir ya..

abd de paranın ustunde Biz Tanrıya inanırız yazıyor dolarlarda.. ama laikliğe aykırı diye bağırıp çağıran yok,, biz paranın ustune öle bişey yazmaya kalksak darbe olur..