Normal
Ben teşekkür ederim...Okyanuslar ötesinden gelen bir ses şöyle dmişti...Elinizi çabuk tutun,koşabldğniz kadar koşun hzmet için..Kısa bir zaman sonra hzmet edecek kimse bulamycksınız(ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR)onun için ulaşabldğniz kadar ulaşin!anlycz,yaşycz,anlatıcz,sonra dua edceğiz..hüküm malum.hepimiz bu anlayışta oluruz her daim inş. senem kardeş çok doğru bir söz fakat benim hep kafama takılıyor.Hizmet konusu yeterince gayret gösteriliyor mu? Çünkü tamam Risalei Nur öğrencileri çok şükür hizmet için yaşıyorlar.Ama yine de ben şahsen etrafımda yaşadığım şehirde yarı çıplak bayanları gördükçe içim cız ediyor belki TUHAF sizlere ama onlar adına RABBİM den af diliyorum.Yaşadığım mahallede şükür hizmet için çabalayan kardeşler var fakat neden hep zaten ALLAH(c.c) yolunda olan ibadetini yapan insanlarla gerçekleşiyor bu hizmet.Yani diğer açık olan,yanlış yolda olan kardeşlerimizle ilgilense daha iyi hizmet yapılmış olmaz mı? Yoksa ben çok mu iyimserim? Affınıza sığınarak fikirlerimi paylaştım.ALLAH (c.c) yar ve yardımcımız olsun.
Ben teşekkür ederim...
Okyanuslar ötesinden gelen bir ses şöyle dmişti...
Elinizi çabuk tutun,koşabldğniz kadar koşun hzmet için..
Kısa bir zaman sonra hzmet edecek kimse bulamycksınız(ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR)onun için ulaşabldğniz kadar ulaşin!anlycz,yaşycz,anlatıcz,sonra dua edceğiz..hüküm malum.hepimiz bu anlayışta oluruz her daim inş.
senem kardeş çok doğru bir söz fakat benim hep kafama takılıyor.Hizmet konusu yeterince gayret gösteriliyor mu? Çünkü tamam Risalei Nur öğrencileri çok şükür hizmet için yaşıyorlar.Ama yine de ben şahsen etrafımda yaşadığım şehirde yarı çıplak bayanları gördükçe içim cız ediyor belki TUHAF sizlere ama onlar adına RABBİM den af diliyorum.Yaşadığım mahallede şükür hizmet için çabalayan kardeşler var fakat neden hep zaten ALLAH(c.c) yolunda olan ibadetini yapan insanlarla gerçekleşiyor bu hizmet.Yani diğer açık olan,yanlış yolda olan kardeşlerimizle ilgilense daha iyi hizmet yapılmış olmaz mı? Yoksa ben çok mu iyimserim? Affınıza sığınarak fikirlerimi paylaştım.
ALLAH (c.c) yar ve yardımcımız olsun.