Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Bayanlar cild bakımına buyurun...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 261722" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black">Ba<span style="font-family: 'times new roman'">yanlar cild bakımına buyurun... </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">Televizyon spikeri kameraman arkadaşı ile birlikte geldigi süpermarkette canlı bir röportaj yapıyordu. herkes ekranda görünmek için onların etrafını sarmış ve kendilerini ön plana cıkarabilmenin telaşına kapılmıştı. sipiker çevresindeki hanımları inceden inceye süzüldükten sonra elindeki mikrofunu genç bir kıza uzatarak. sayın bayan; dedi güzellik konusunda tarafsız bir araştırma yapıyoruz. özellikle cilt güzelliginizi neye borçlu oldugunuzu sorabilirmiyim size? </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">genç kız kot pantolonuna kadar sarkan saçlarını geriye savurup bakışlarını devirirken... </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">henüz yeteri kadar para kazanamadıgım için cildime salatalık kabukları ypıştırıyorum dedi, arada birde salatalık kremi kullanıyorum bu yüzden de parıl parıl parlıyor dedi. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">sipiker bu sefer genç bir kadına dönerek; </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">ya siz hanfendi? diye sordu. sizin de cildiniz çok bakımlı görünüyor.. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">kadın kendinden emin vaziyete... </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">ben pahalı bir cilt bakım setine sahibim dedi, düzenli olarak cildime bakar sabah akşam kremleyip nemlendiririm.. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">röportajın burasında orta yaşlı bir hanım devreye girerek.. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">vaktiyle bende öyle yapmıştım kızım dedi, ama cildimin nemi fazla kaçmış olmalı ki üç beş sene sonra ıslak çamaşır gibi aşagı sarktı..... </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">spiker canlı yayında oldukları için durumun kötüye gitigini anlamışdı kadının sözlerini boguntuya getirmek gayesiyle bir kaç defa öksürüp kıvırtarak... </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">iyi ama hanfendi diye atıldı. cildiniz fena görünmüyor ki. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">kadın, boynundaki fuları çözüp altındaki dikişleri gösterirken, estetik ameliyatı diye bir şey duymadın galiba diye çıkıştı, cildimi gerdirmek için azmı bıçak altına yattım ben? </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">spiker bir anda bebat olup meslek hayatını tehlikeye sokan röportajını nasıl noktalayacagını düşünürken, süpermarketin raflarına mal dolduran yaşlı bir kadını faketti. kadın, oldukca fakir görünmesine ragmen çevresindeki bütün meraklılardan daha degişik güzellige sahipti, spikr , çalıştıgı televizyona boy boy reklam veren kozmetik firmanın daha fazla kızdırmamamak gayesiyle ister istemez o tarafa yönelerek. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">teyzecigim, dedi lütfen bizi bagışlayın. güzellik ve cilt bakımı konusunda araştırma yapıyoruz siz ilerlemiş yaşınıza ragmen bukadar güzel olan cildinize hangi kremi sürüyorsunuz?</span></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></span></p><p> <span style="font-size: 18px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'times new roman'">yaşlı kadın nurlu yüzünü çevrelelen başörtüsünü biraz daha sıkarken, hafifce gülümseyerek. biz yüzümüze krem falan sürmeyiz evlad, dedi. ama yüzümüzü seccedeye süreriz, farkettigin güzellik secdelerin nurudur....</span></span><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></p><p><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'times new roman'"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 261722, member: 1004566"] [SIZE=5][COLOR=black]Ba[FONT=times new roman]yanlar cild bakımına buyurun... Televizyon spikeri kameraman arkadaşı ile birlikte geldigi süpermarkette canlı bir röportaj yapıyordu. herkes ekranda görünmek için onların etrafını sarmış ve kendilerini ön plana cıkarabilmenin telaşına kapılmıştı. sipiker çevresindeki hanımları inceden inceye süzüldükten sonra elindeki mikrofunu genç bir kıza uzatarak. sayın bayan; dedi güzellik konusunda tarafsız bir araştırma yapıyoruz. özellikle cilt güzelliginizi neye borçlu oldugunuzu sorabilirmiyim size? genç kız kot pantolonuna kadar sarkan saçlarını geriye savurup bakışlarını devirirken... henüz yeteri kadar para kazanamadıgım için cildime salatalık kabukları ypıştırıyorum dedi, arada birde salatalık kremi kullanıyorum bu yüzden de parıl parıl parlıyor dedi. sipiker bu sefer genç bir kadına dönerek; ya siz hanfendi? diye sordu. sizin de cildiniz çok bakımlı görünüyor.. kadın kendinden emin vaziyete... ben pahalı bir cilt bakım setine sahibim dedi, düzenli olarak cildime bakar sabah akşam kremleyip nemlendiririm.. röportajın burasında orta yaşlı bir hanım devreye girerek.. vaktiyle bende öyle yapmıştım kızım dedi, ama cildimin nemi fazla kaçmış olmalı ki üç beş sene sonra ıslak çamaşır gibi aşagı sarktı..... spiker canlı yayında oldukları için durumun kötüye gitigini anlamışdı kadının sözlerini boguntuya getirmek gayesiyle bir kaç defa öksürüp kıvırtarak... iyi ama hanfendi diye atıldı. cildiniz fena görünmüyor ki. kadın, boynundaki fuları çözüp altındaki dikişleri gösterirken, estetik ameliyatı diye bir şey duymadın galiba diye çıkıştı, cildimi gerdirmek için azmı bıçak altına yattım ben? spiker bir anda bebat olup meslek hayatını tehlikeye sokan röportajını nasıl noktalayacagını düşünürken, süpermarketin raflarına mal dolduran yaşlı bir kadını faketti. kadın, oldukca fakir görünmesine ragmen çevresindeki bütün meraklılardan daha degişik güzellige sahipti, spikr , çalıştıgı televizyona boy boy reklam veren kozmetik firmanın daha fazla kızdırmamamak gayesiyle ister istemez o tarafa yönelerek. teyzecigim, dedi lütfen bizi bagışlayın. güzellik ve cilt bakımı konusunda araştırma yapıyoruz siz ilerlemiş yaşınıza ragmen bukadar güzel olan cildinize hangi kremi sürüyorsunuz? yaşlı kadın nurlu yüzünü çevrelelen başörtüsünü biraz daha sıkarken, hafifce gülümseyerek. biz yüzümüze krem falan sürmeyiz evlad, dedi. ama yüzümüzü seccedeye süreriz, farkettigin güzellik secdelerin nurudur....[/FONT][/COLOR][FONT=times new roman] [/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Bayanlar cild bakımına buyurun...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…