FaKiR
Meþveret Bþk.
cix ilahilayh harput kalesinden baslayin bence, sonra ne yapacagini biliyorsun degilmiillailayh ' Alıntı:aminn abii yakinen şahit olmak isterseniz buyrun gelinarap babaya da götürürüz sizi
![]()
(cok kotuyuuum cook)
cix ilahilayh harput kalesinden baslayin bence, sonra ne yapacagini biliyorsun degilmiillailayh ' Alıntı:aminn abii yakinen şahit olmak isterseniz buyrun gelinarap babaya da götürürüz sizi
![]()
fezapilotu ' Alıntı:cix ilahilayh harput kalesinden baslayin bence, sonra ne yapacagini biliyorsun degilmi(cumburlop
)
(cok kotuyuuum cook)![]()
bu fani dunyada daha fazla eziyet cekmesin mubarek, kisa yoldan yolla gitsinillailayh ' Alıntı:he he he kaleden itekle diyosun hee aaaaa insan hocasına bunu yapar mıı??ben hocama saygıda kusur etmem
![]()
Bari birşeyler anlatırken iteklesinde ,vazife başında şehid olayım inş.fezapilotu ' Alıntı:bu fani dunyada daha fazla eziyet cekmesin mubarek, kisa yoldan yolla gitsin(sergerdan abi kizma emi
)
Sergerdan ' Alıntı:Bari birşeyler anlatırken iteklesinde ,vazife başında şehid olayım inş.![]()
Ben bilmezsem olur,illailayh ' Alıntı:msj alınmıstır abi sen bana kader rısalesını anlatırsıno arada bende ıteklerımm olur mu
![]()
Sergerdan ' Alıntı:Ben bilmezsem olur,yoksa kul rabbini deneyemez ben böyle yaparsam Allah ne yapar diye.Bak anlatmaya başladım bile. .)