Normal
Bayram yüksel agabeyin hatiralarindan:Ispartada evde tavanda sakli Risaleinur eserleri vardi,El lambasi ile eserlere bakiyordum.Üstad tavana geldi .Üstad :Keceli , keceli ne yapiyorsun dedi? dedi .Bende Üstadim fareler eserlere zarar vermesin diye bakiyordum, dedim.Üstadda :Onlar bize ilismez.Hakikaten fareler nurlara hic ilismezdi onlarin yanindaki gazeteleri parca parca ederlerdi...Yine ,Üstad ,kirlara giderken taleberi bazen taslarin altini kaldirsalar,altindan karincalar ciksa Üstad taslari yerine koydurtur,Hayvanciklarin rahatini bozmayin derdi.Diger hayvanlari incitmeyin derdi.Üstad cobanlari cagirir´,onlarla cok sefkatli konusur ve onlara:Siz bes vakit namazinizi kilmak sartiyla yaptiginiz hizmetin hepsinin ibadet oldugunu söyler ve hayvanlari incitmemelerini sölerdi.ustadin has talebelerinden olmak duasiyla...amin
Bayram yüksel agabeyin hatiralarindan:
Ispartada evde tavanda sakli Risaleinur eserleri vardi,El lambasi ile eserlere bakiyordum.Üstad tavana geldi .Üstad :Keceli , keceli ne yapiyorsun dedi? dedi .Bende Üstadim fareler eserlere zarar vermesin diye bakiyordum, dedim.Üstadda :Onlar bize ilismez.Hakikaten fareler nurlara hic ilismezdi onlarin yanindaki gazeteleri parca parca ederlerdi...
Yine ,
Üstad ,kirlara giderken taleberi bazen taslarin altini kaldirsalar,altindan karincalar ciksa Üstad taslari yerine koydurtur,Hayvanciklarin rahatini bozmayin derdi.Diger hayvanlari incitmeyin derdi.Üstad cobanlari cagirir´,onlarla cok sefkatli konusur ve onlara:Siz bes vakit namazinizi kilmak sartiyla yaptiginiz hizmetin hepsinin ibadet oldugunu söyler ve hayvanlari incitmemelerini sölerdi.
ustadin has talebelerinden olmak duasiyla...amin