Normal
Allah razı olsun Arif,, ben bile şimdi eski bayramlar diyorum.. babam benim özlemini çektiğim zamanlarda da bu sözü söylüyor eski bayramlar nerde diyordu.. bize göre şimdiki bayramların tadı tuzu yok.. şimdi 5-6 yaşlarında olan çocuklar 20 sene sonra yani bizlerin yaşına geldiğinde nerde o eski bayramlar diyecek ve bizim şimdi beğenmediğimiz zamanı özleyecekk .. dedenize sorun o eski bayramlar der babanız da öyle der biz de öyle diyoruz çocuklarımızda öyle diyecekler.. bu toplumsal değişimden daha ziyade kişisel değişimden kaynaklanıyor özlediğimiz zamanları hatırlayın.. bu gunki kadar sorumluluk sahibi miydiniz? dünyanın rengi pembe değil miydi?
Allah razı olsun Arif,,
ben bile şimdi eski bayramlar diyorum.. babam benim özlemini çektiğim zamanlarda da bu sözü söylüyor eski bayramlar nerde diyordu.. bize göre şimdiki bayramların tadı tuzu yok.. şimdi 5-6 yaşlarında olan çocuklar 20 sene sonra yani bizlerin yaşına geldiğinde nerde o eski bayramlar diyecek ve bizim şimdi beğenmediğimiz zamanı özleyecekk .. dedenize sorun o eski bayramlar der babanız da öyle der biz de öyle diyoruz çocuklarımızda öyle diyecekler.. bu toplumsal değişimden daha ziyade kişisel değişimden kaynaklanıyor özlediğimiz zamanları hatırlayın.. bu gunki kadar sorumluluk sahibi miydiniz? dünyanın rengi pembe değil miydi?