Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Bazen amele giderken Riyadan geçmek sevap olabilir..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 237169" data-attributes="member: 1011058"><p><strong><em>Selamun aleykum adem hocam;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Sizin söylediklerinizi elbette kabul ediyorum..Riyanın şeytanın bir oyunu olduğunu ve kalbi bir hastalık olduğunu kabul etmemek mümkünmüdür;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Zaten ben riyayı haram olduğunu ilk girişte yazmışımdır;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Adem hocam Bir çok ayette geçtiği üzere Kalbin içini yanlız ve yanlız Allah bilir..Şimdi başörtü lü bir hanım düşünelim;Ve baş örtüsü mümin kadına farz kılınmış..Ve herkeste olduğu gibi nefisi önceleri bu hanımı tetiklemekte;mesala başörtüs bana daha çok yakıştı daha güzel oldum düşüncesi kalbine doğabilir önceleri;Şimdi bu hanım kardeşimiz zamanla örtüsünün şuuruna erecektir..Nefsiyle daima mücadele halinde olacaktır..Riya korkusuylla hemen açması ve bu farizanın terki daha haram olmaz mı?</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Ve ben dün gece o sayfayı etraflıca okudum..Benide şaşırtan bu konu yavaş yavaş anlama sınırına getirdi beni;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Yani nefs ve iman mücadelesi ölene kadar kulun kalbinde ?</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Belki ben yanlış anladım hocam;</em></strong></p><p> </p><p><strong><em>Ozaman sizden rica ediyorum bu konuyu sadeleştirip örneklerle anlatabilirmisiniz..Açıkcası sizin fikirleriniz benim için önem arz ediyor..Buyrun hocam yanlışları telefi edelim inşl..</em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 237169, member: 1011058"] [B][I]Selamun aleykum adem hocam;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Sizin söylediklerinizi elbette kabul ediyorum..Riyanın şeytanın bir oyunu olduğunu ve kalbi bir hastalık olduğunu kabul etmemek mümkünmüdür;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Zaten ben riyayı haram olduğunu ilk girişte yazmışımdır;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Adem hocam Bir çok ayette geçtiği üzere Kalbin içini yanlız ve yanlız Allah bilir..Şimdi başörtü lü bir hanım düşünelim;Ve baş örtüsü mümin kadına farz kılınmış..Ve herkeste olduğu gibi nefisi önceleri bu hanımı tetiklemekte;mesala başörtüs bana daha çok yakıştı daha güzel oldum düşüncesi kalbine doğabilir önceleri;Şimdi bu hanım kardeşimiz zamanla örtüsünün şuuruna erecektir..Nefsiyle daima mücadele halinde olacaktır..Riya korkusuylla hemen açması ve bu farizanın terki daha haram olmaz mı?[/I][/B] [B][/B] [B][I]Ve ben dün gece o sayfayı etraflıca okudum..Benide şaşırtan bu konu yavaş yavaş anlama sınırına getirdi beni;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Yani nefs ve iman mücadelesi ölene kadar kulun kalbinde ?[/I][/B] [B][/B] [B][I]Belki ben yanlış anladım hocam;[/I][/B] [B][/B] [B][I]Ozaman sizden rica ediyorum bu konuyu sadeleştirip örneklerle anlatabilirmisiniz..Açıkcası sizin fikirleriniz benim için önem arz ediyor..Buyrun hocam yanlışları telefi edelim inşl..[/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Bazen amele giderken Riyadan geçmek sevap olabilir..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…