Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Bazen amele giderken Riyadan geçmek sevap olabilir..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ademyakup" data-source="post: 237254" data-attributes="member: 1009927"><p>imam vazifesi başındaken sesli söyler riya olmaz..</p><p> </p><p>vazifesi dışında,dışarıda sesli sesli tesbihatı yapmasına riya girebilir.</p><p> </p><p>kalbinde riya var mı yok mu,orası bizi ilgilendirmiyor.</p><p> </p><p>farzlarda,sünnetlerde riya olmaz...</p><p> </p><p>imanı zayıf olanlar,gösterişle namazda kılabilirler..sırf namaz kılmıyor demesinler diye namaz kılanda vardır.</p><p> </p><p>hizmet yapanlarda dikkat etmelidir.desinler bu çok iyi hizmet yapıyor,güzel kitap okuyor..bunu şeytan ona söyletebiliyor..</p><p> </p><p>talebeleri toplıyayım abiler görsün beni demekle de riya oluyor..</p><p> </p><p>kitap yazayım,şöhret olayım demekte riyadır.</p><p> </p><p>bunların hepsi günah oluyor,sevap olmuyor..</p><p> </p><p>ihlas olmazsa,ameller yanıyor..</p><p> </p><p>her daim ihlası muhafaza etmek lazımdır..</p><p> </p><p>şimdi ben desem ki ya beni tanısınlar,risalei nuru iyi bildiğimi bilsinler,hep benden bahsetsinler,o zaman ihlas olmadığı için sevapda almıyorum.günaha giriyorum.</p><p> </p><p>ihlas sahipleride her an tehlike ile karşı karşıya...</p><p> </p><p>sırf kardeşimin bir şeyler öğrenmesi için yazarsam zarar olmuyor.imanını kuvvetlendirsin diye yazarsak zarar olmaz..</p><p> </p><p>ama benden bahsetsin dedim mi Allah muhafaza...</p><p> </p><p>biz bunları Allah için yazıyoruz..herhangi bir beklentimiz yoktur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ademyakup, post: 237254, member: 1009927"] imam vazifesi başındaken sesli söyler riya olmaz.. vazifesi dışında,dışarıda sesli sesli tesbihatı yapmasına riya girebilir. kalbinde riya var mı yok mu,orası bizi ilgilendirmiyor. farzlarda,sünnetlerde riya olmaz... imanı zayıf olanlar,gösterişle namazda kılabilirler..sırf namaz kılmıyor demesinler diye namaz kılanda vardır. hizmet yapanlarda dikkat etmelidir.desinler bu çok iyi hizmet yapıyor,güzel kitap okuyor..bunu şeytan ona söyletebiliyor.. talebeleri toplıyayım abiler görsün beni demekle de riya oluyor.. kitap yazayım,şöhret olayım demekte riyadır. bunların hepsi günah oluyor,sevap olmuyor.. ihlas olmazsa,ameller yanıyor.. her daim ihlası muhafaza etmek lazımdır.. şimdi ben desem ki ya beni tanısınlar,risalei nuru iyi bildiğimi bilsinler,hep benden bahsetsinler,o zaman ihlas olmadığı için sevapda almıyorum.günaha giriyorum. ihlas sahipleride her an tehlike ile karşı karşıya... sırf kardeşimin bir şeyler öğrenmesi için yazarsam zarar olmuyor.imanını kuvvetlendirsin diye yazarsak zarar olmaz.. ama benden bahsetsin dedim mi Allah muhafaza... biz bunları Allah için yazıyoruz..herhangi bir beklentimiz yoktur. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Risale-i Nur Okuma ve Anlama
Risale-i Nur Okuyoruz
Bazen amele giderken Riyadan geçmek sevap olabilir..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…