Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Bazıları diyorlar ki
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 6775" data-attributes="member: 12"><p><strong><span style="font-size: 12px">Bazıları diyorlar ki:</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">KIZI SATTIM.... KIZI ALDIM.....</span> </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Be mübarek hayvan mı alıp satıyorsun? Bu söz yanlış bir anlatım tarzıdır. Böyle söylenileceğine <span style="color: darkorange">" Kızımı evlendirdim.. Falanca kız ile evlendim..."</span> denilse daha isabetli söylenilmiş olur...</span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Kızını veya evlendiği hanımını mal olarak görenler mal babası veya mal kocası olduklarını unutmamalıdırlar.. </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Kadın, bizim inancımız da ne bir maldır, ne de bir eşya... O ayağının altına cennet serilen hürmete layık bir annedir. Kadın toplumun temel taşıdır. Bu temel taşına saygı duyan, kadını layık olduğu mevkiye oturtan toplumlar tarihi misyonunu devam ettirirler. Kadını, annelik vasfından kopmuş toplumun erkekleri de kadınları da (......) olur. </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Böyle kimselerden teşekkül eden toplumun insanları geveze ve ne söylediğini bilmeyen kimseler olurlar... </span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Hasılı, müslüman kadını ne maldır ne de eşya. O müslüman toplumun temelidir. Kim " Kızımı sattım " veya " Kız aldım " derse bu temeli sarsmış olur.....</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 6775, member: 12"] [B][SIZE=3]Bazıları diyorlar ki:[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=darkorange]KIZI SATTIM.... KIZI ALDIM.....[/COLOR] [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Be mübarek hayvan mı alıp satıyorsun? Bu söz yanlış bir anlatım tarzıdır. Böyle söylenileceğine [COLOR=darkorange]" Kızımı evlendirdim.. Falanca kız ile evlendim..."[/COLOR] denilse daha isabetli söylenilmiş olur...[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Kızını veya evlendiği hanımını mal olarak görenler mal babası veya mal kocası olduklarını unutmamalıdırlar.. [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Kadın, bizim inancımız da ne bir maldır, ne de bir eşya... O ayağının altına cennet serilen hürmete layık bir annedir. Kadın toplumun temel taşıdır. Bu temel taşına saygı duyan, kadını layık olduğu mevkiye oturtan toplumlar tarihi misyonunu devam ettirirler. Kadını, annelik vasfından kopmuş toplumun erkekleri de kadınları da (......) olur. [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Böyle kimselerden teşekkül eden toplumun insanları geveze ve ne söylediğini bilmeyen kimseler olurlar... [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Hasılı, müslüman kadını ne maldır ne de eşya. O müslüman toplumun temelidir. Kim " Kızımı sattım " veya " Kız aldım " derse bu temeli sarsmış olur.....[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Bazıları diyorlar ki
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…