Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Bazıları diyorlar ki
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eyvàh!" data-source="post: 6787" data-attributes="member: 12"><p><strong><span style="font-size: 12px">İki kişi oturmuş karşılıklı konuşuyorlar.. Birbirlerini karşılıklı medhü sena ediyorlar.. Bir ara, biri üçüncü bir şahsı gündeme getiriyor. Onun meziyetlerini sayacak. Sayacak ama söze bir dua ile başlıyor. Karşısındakine, üçüncü şahıs için diyor ki;</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">-.....Senden iyi olmasın....</span> </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Ne demek bu? Bile bile yanında olmayan kardeşinin gıyabında beddua ediyor.. Böylelerine Rabbim feraset nasip etsin...</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Bir mecliste bulunuyorduk.. Söz döndü dolaştı yanımızda bulunmayan bir kardeşimizin gayretli çalışmalarına, yardım severliğine geldi. Ondan bahsediliyordu. Karşımda oturan zat söz aldı ve dedi ki;</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange">- Hocam sizden iyi olmasın, onun öyle imrenilecek bir hayat tarzı vardır ki... dedi.</span> Ben hemen sözünü kestim dedim ki o zata:</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">- Bak sen bu sözünle ayıp ettin. Kardeşinin gıyabında <span style="color: darkorange">" senden iyi olmasın"</span> <span style="color: darkorange">demekle ona beddua etmiş oldun.. İnşaallah daha iyi olur demeliydin... Hayır duada bulunmalıydın..</span></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Bu zat da dedi ki;</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">- Hocam dilimiz öyle alışmış. Ben öyle olsun istememiştim...</span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">velhasılı kelam dostlar cemiyetimizde çok yaygın olan bu sözden sakınmak gerekir....</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eyvàh!, post: 6787, member: 12"] [B][SIZE=3]İki kişi oturmuş karşılıklı konuşuyorlar.. Birbirlerini karşılıklı medhü sena ediyorlar.. Bir ara, biri üçüncü bir şahsı gündeme getiriyor. Onun meziyetlerini sayacak. Sayacak ama söze bir dua ile başlıyor. Karşısındakine, üçüncü şahıs için diyor ki;[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=darkorange]-.....Senden iyi olmasın....[/COLOR] [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Ne demek bu? Bile bile yanında olmayan kardeşinin gıyabında beddua ediyor.. Böylelerine Rabbim feraset nasip etsin...[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Bir mecliste bulunuyorduk.. Söz döndü dolaştı yanımızda bulunmayan bir kardeşimizin gayretli çalışmalarına, yardım severliğine geldi. Ondan bahsediliyordu. Karşımda oturan zat söz aldı ve dedi ki;[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=darkorange]- Hocam sizden iyi olmasın, onun öyle imrenilecek bir hayat tarzı vardır ki... dedi.[/COLOR] Ben hemen sözünü kestim dedim ki o zata:[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]- Bak sen bu sözünle ayıp ettin. Kardeşinin gıyabında [COLOR=darkorange]" senden iyi olmasın"[/COLOR] [COLOR=darkorange]demekle ona beddua etmiş oldun.. İnşaallah daha iyi olur demeliydin... Hayır duada bulunmalıydın..[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Bu zat da dedi ki;[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]- Hocam dilimiz öyle alışmış. Ben öyle olsun istememiştim...[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]velhasılı kelam dostlar cemiyetimizde çok yaygın olan bu sözden sakınmak gerekir....[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Bazıları diyorlar ki
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…