Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
BBC Gazze'ye yardım filmini yayınlamayı redddetti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Vefa" data-source="post: 98368" data-attributes="member: 1200"><p><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'">İngiliz devlet kanalı BBC, İngiltere'de faaliyet gösteren İngiliz devlet kanalı BBC, İngiltere'de faaliyet gösteren ve</span></span><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'"> bünyesinde çok sayıda yardım kuruluşunu bulunduran Disasters Emergency Committee (Acil Felaket Komisyonu) tarafından Gazze'ye yardım amaçlı hazırlanan klibin yayınlanmasını reddetti.</span></span></p><p><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'">ITV, Sky Televizyonu ve BBC kanalı daha önce bir araya gelerek bu görüntünün kendi kanallarında yayınlanmaması konusunda karara vardıklarını açıklamıştı. Ancak baskılar üzerine ITV ve Channel 4 bu görüntünün kendi kanallarında yayınlanacağına karar verdiklerini bildirdi.</span></span></p><p><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'">Sky Televizyonu görüntünün yayınlanması konusunda hala net bir karara varamadıklarını belirtirken, BBC ise tarafsızlığına gölge düşüreceği gerekçesiyle yayınlamayacaklarını açıkladı.</span></span></p><p><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'">BBC'nin aldığı karara karşılık Stop the War Coalition örgütüne bağlı yaklaşık 200 kişi, kanalın merkez binası önünde protesto gösterisi düzenledi. Protesto gösterisinde konuşan bir yetkili, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekerek, insanların hayatlarının BBC'nin tarafsızlığından daha </span></span><strong><span style="color: red"><span style="font-family: 'Arial'">önemli</span></span></strong><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'"> olduğunu söyledi.</span></span></p><p><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'">Yardım kuruluşları tarafından yapılan kısa klipte, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekilerek, ihtiyaç halinde olan insanlar için yardım toplanması amaçlanıyor.</span></span></p><p><strong><span style="color: #313131"><span style="font-family: 'Arial'">(CİHAN)</span></span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vefa, post: 98368, member: 1200"] [COLOR=#313131][FONT=Arial]İngiliz devlet kanalı BBC, İngiltere'de faaliyet gösteren İngiliz devlet kanalı BBC, İngiltere'de faaliyet gösteren ve[/FONT][/COLOR][COLOR=#313131][FONT=Arial] bünyesinde çok sayıda yardım kuruluşunu bulunduran Disasters Emergency Committee (Acil Felaket Komisyonu) tarafından Gazze'ye yardım amaçlı hazırlanan klibin yayınlanmasını reddetti.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#313131][FONT=Arial]ITV, Sky Televizyonu ve BBC kanalı daha önce bir araya gelerek bu görüntünün kendi kanallarında yayınlanmaması konusunda karara vardıklarını açıklamıştı. Ancak baskılar üzerine ITV ve Channel 4 bu görüntünün kendi kanallarında yayınlanacağına karar verdiklerini bildirdi.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#313131][FONT=Arial]Sky Televizyonu görüntünün yayınlanması konusunda hala net bir karara varamadıklarını belirtirken, BBC ise tarafsızlığına gölge düşüreceği gerekçesiyle yayınlamayacaklarını açıkladı.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#313131][FONT=Arial]BBC'nin aldığı karara karşılık Stop the War Coalition örgütüne bağlı yaklaşık 200 kişi, kanalın merkez binası önünde protesto gösterisi düzenledi. Protesto gösterisinde konuşan bir yetkili, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekerek, insanların hayatlarının BBC'nin tarafsızlığından daha [/FONT][/COLOR][B][COLOR=red][FONT=Arial]önemli[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#313131][FONT=Arial] olduğunu söyledi.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#313131][FONT=Arial]Yardım kuruluşları tarafından yapılan kısa klipte, Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekilerek, ihtiyaç halinde olan insanlar için yardım toplanması amaçlanıyor.[/FONT][/COLOR] [B][COLOR=#313131][FONT=Arial](CİHAN)[/FONT][/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
BBC Gazze'ye yardım filmini yayınlamayı redddetti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…