Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
Bebek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kýþ meleði" data-source="post: 176140" data-attributes="member: 1000027"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Genç kadın ,bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi.Kıvırcık sarı saçları,iri mavi gözleri,Kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek,kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve Cennet kokusunu içine çekmek içim eğildiğinde :</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Dokunma bana !..."dşya bir ses duydu."Beni okşamaya hakkın yok senin."</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı .Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.Aman Allah'ım !...Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Bana yaklaşmanı istemiyorum"diye devam etti."hemen uzaklaş benden."</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Kadın biraz olsun kendini toplayarak:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Çocuklarımız hep erkek oluyor"dedi."Onlar da güzel ama kız çocukları başka .Bu yüzden seni öpmek istedim."</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek."benim de seni öpemeyeceğim gibi."</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Neden?"diye sordu kadın."neden öpemezsin ki?"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Bebek hıçkırıklara boğuldurken:</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi."Düşünürsen mutlaka bulacaksın"</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Kadın ,neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken :</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">"Geçmiş olsun hanımefendi!"dedi."Başarılı bir kürtajdı doğrusu.Ha...!Sahi, kız'mış aldırdığınız....</span></span></span></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #008080">Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın!!!</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kýþ meleði, post: 176140, member: 1000027"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=teal]Genç kadın ,bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi.Kıvırcık sarı saçları,iri mavi gözleri,Kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek,kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.Onun ipek yanaklarını doya doya öpmek ve Cennet kokusunu içine çekmek içim eğildiğinde :[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Dokunma bana !..."dşya bir ses duydu."Beni okşamaya hakkın yok senin."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı .Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.Aman Allah'ım !...Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Bana yaklaşmanı istemiyorum"diye devam etti."hemen uzaklaş benden."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]Kadın biraz olsun kendini toplayarak:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Çocuklarımız hep erkek oluyor"dedi."Onlar da güzel ama kız çocukları başka .Bu yüzden seni öpmek istedim."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek."benim de seni öpemeyeceğim gibi."[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Neden?"diye sordu kadın."neden öpemezsin ki?"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]Bebek hıçkırıklara boğuldurken:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi."Düşünürsen mutlaka bulacaksın"[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]Kadın ,neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.Aile dostları olan tanınmış doktor, odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken :[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]"Geçmiş olsun hanımefendi!"dedi."Başarılı bir kürtajdı doğrusu.Ha...!Sahi, kız'mış aldırdığınız....[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#008080]Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
Bebek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…