Normal
Cevap: Bediuzzaman Hz.lerini rüyamda gördüm...Yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...Allah razı olsun...Cevaplarınız memnun etti beni.Sayın Fahris bende son söz olan 'Şeyh tayin ettim'i demedim.Enteresandır ki bütün kelimeleri anladım tekrar ettim ama son cümleyi 'Şeyh Hz.leri şahit olsun'diye algıladım...Bana neden demedin diye sordular ben bu şekilde algıladım dedim ve zaten doğru duysaydım tekrarlamazdım demiştim.Kendileride Nur talebesi olabilirsin ama tarikat içine girmende behis yok dediler.Bende İmam Rabbani Hz.lerinin hatırımda kaldığı kadarıyla bir mektubunda''bir yere gidiyorsanız heryere gidiyosunuzdur,her yere gidiyorsanız hiç bir yere gitmiyorsunuz'' anlamında bir kesitini iletmiştim... İnşallah Sayın Tebliğ bekleyeceğim cevabınızı...
Cevap: Bediuzzaman Hz.lerini rüyamda gördüm...Yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...
Allah razı olsun...Cevaplarınız memnun etti beni.Sayın Fahris bende son söz olan 'Şeyh tayin ettim'i demedim.Enteresandır ki bütün kelimeleri anladım tekrar ettim ama son cümleyi 'Şeyh Hz.leri şahit olsun'diye algıladım...Bana neden demedin diye sordular ben bu şekilde algıladım dedim ve zaten doğru duysaydım tekrarlamazdım demiştim.Kendileride Nur talebesi olabilirsin ama tarikat içine girmende behis yok dediler.Bende İmam Rabbani Hz.lerinin hatırımda kaldığı kadarıyla bir mektubunda''bir yere gidiyorsanız heryere gidiyosunuzdur,her yere gidiyorsanız hiç bir yere gitmiyorsunuz'' anlamında bir kesitini iletmiştim...
İnşallah Sayın Tebliğ bekleyeceğim cevabınızı...