Normal
Cevap: Bediuzzaman Hz.lerini rüyamda gördüm...Yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...Hocamızın ruyanızla ilgili yapmış olduğu tabiri aynen aktarıyorum kardeşim; İster gavs hz'lerini tarikatı ister Üstad hz'lerinin nur yolu hepsi Rahmani yoldur..ve görmüş olduğunuz ruyada Allah'ın izni keremiyle Rahmani ruyadır..Üstad 'hz'leri Allah'ın veli kuludur...; Bu ruyanın hikmeti;hayatınızda şu sıralar;dilinizle değilde kalben belki bir ara üstadın derslerine ve nur külliyatına gereken önemde eksiklik göstermiş olabilirsiniz..bu ruyayı uyarı mahiyetinde kabul ediniz..ve zamanınızı biraz daha nur alemine ayırmanız ve gereken titizliği göstermeniz gerektiği hususundadır kardeşim..vwe üstadı ruyada görmek rahmet bereket hizmet mahiyetindedir..her şekilde hayırlıdır inşl.. hocamızın yaptığı tabir bu şekildedir...Rabbim hayra çıkarsın..
Cevap: Bediuzzaman Hz.lerini rüyamda gördüm...Yorum yapabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...
Hocamızın ruyanızla ilgili yapmış olduğu tabiri aynen aktarıyorum kardeşim;
İster gavs hz'lerini tarikatı ister Üstad hz'lerinin nur yolu hepsi Rahmani yoldur..ve görmüş olduğunuz ruyada Allah'ın izni keremiyle Rahmani ruyadır..Üstad 'hz'leri Allah'ın veli kuludur...;
Bu ruyanın hikmeti;
hayatınızda şu sıralar;
dilinizle değilde kalben belki bir ara üstadın derslerine ve nur külliyatına gereken önemde eksiklik göstermiş olabilirsiniz..bu ruyayı uyarı mahiyetinde kabul ediniz..ve zamanınızı biraz daha nur alemine ayırmanız ve gereken titizliği göstermeniz gerektiği hususundadır kardeşim..vwe üstadı ruyada görmek rahmet bereket hizmet mahiyetindedir..her şekilde hayırlıdır inşl..
hocamızın yaptığı tabir bu şekildedir...Rabbim hayra çıkarsın..