BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HZ. VİDEOSU (REYYAN)

[gv=475,325]658207065683537201[/gv]​

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLEİRİM BÜTÜN RİSALE TALEBELERİNE VE ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN HAZIRLADIM İNŞ.BEĞENİRSİNİZ.AYRICA YAN LİNKLERDE DEĞERLİ RİSALE HOCALARIMIZDAN DERS DİNLEYEBİLİRSİNİZ. VESSELAM

Garib

Well-known member
Ynt: BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HZ. VİDEOSU (REYYAN)

Allah razı olsun reyyan abim de benim takıldığım nokta risalenin hocası kim oluyo yaf
Risalenin hocası risaledir kimseden ders almaya ihtiyac yoktur ??? ;D

kardeşim suden risale elbette en büyük hocadır ama risaleyi bize anlatacak öğretecek bir rehbere ihtiyacımız yokmudur aynen bediüzzaman hazretlerinin bize yaprığı rehberlik gibi bizim anlamamız için kur'an ı hakimin tefsirini yazmış ve yazdırılmamışmıdır ben de o yüzden dedim.misal hocalar;ahmet yeğin hoca,esad coşar hocadır.bu arada kardeşim bana abi demişsin ama belirtmeliyim ki ben ancak senin ablan olabilir.
vesselam

hknco

Well-known member

Evet bir rehber gibi düşünmek güzel mesela Çanakkaleye gidiyorsunuz ... orda ne var şehitlikler şimdi bütün şehitlikleri gezmek zor ama ... bu işi rehberler kolaylaştırır ... onlar daha önceden bildikleri için bizede çok rahat anlatırlar .... bu gözle bakılabilir

Garib

Well-known member

Ablacım hala aynı fikirdeyim. :)risalenin hocası risaledir.sözlerin arkasında konferans var please okuyun vallahi hiç bir beşere ihtiyac yoktur yeterki sevin o öyle bir acıyorki kendini ben anlamıyorum diyen bile kendine hayret eder. ;D ;D