Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Hatıralar
Bediüzzaman'a karakolun karşısında bir ev tuttuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="FaKiR" data-source="post: 160974" data-attributes="member: 10"><p><strong>"Zalimler belâsını bulacaklar"</strong></p><p> </p><p> </p><p><em><strong><span style="color: darkred">"Bir hafta sonra hapisten çıktım. Bir yanımda alay komutanı, bir yanımda da tabur komutanı olduğunu unutarak Üstada yine selâm çaktım. Artık hiçbir şey umurumda değildi.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkred">"Hocam nasılsun?' dedim.</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkred">"İyiyim, evlât' dedi. 'Geçmiş olsun.'</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkred">"Hapishaneye girdiğimi nereden öğrendi, bilmiyorum. O devam etti:</span></strong></em></p><p><em><strong><span style="color: darkred">"Zalimler bulacaklar belâlarını, hem bu dünyada, hem de ahirette.'</span></strong></em></p><p style="text-align: center"><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">* * *</span></strong></em></p> </p><p><em><strong><span style="color: darkred">"O hediye kabul etmezdi. Pek az yemek yerdi. Saçı, bıyığı süt beyazdı, vücudu da bem beyazdı. Saçları arkaya doğru uzundu."</span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FaKiR, post: 160974, member: 10"] [B]"Zalimler belâsını bulacaklar"[/B] [I][B][COLOR=darkred]"Bir hafta sonra hapisten çıktım. Bir yanımda alay komutanı, bir yanımda da tabur komutanı olduğunu unutarak Üstada yine selâm çaktım. Artık hiçbir şey umurumda değildi.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]"Hocam nasılsun?' dedim.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]"İyiyim, evlât' dedi. 'Geçmiş olsun.'[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]"Hapishaneye girdiğimi nereden öğrendi, bilmiyorum. O devam etti:[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkred]"Zalimler bulacaklar belâlarını, hem bu dünyada, hem de ahirette.'[/COLOR][/B][/I] [CENTER][CENTER][I][B][COLOR=darkred]* * *[/COLOR][/B][/I][/CENTER][/CENTER] [I][B][COLOR=darkred]"O hediye kabul etmezdi. Pek az yemek yerdi. Saçı, bıyığı süt beyazdı, vücudu da bem beyazdı. Saçları arkaya doğru uzundu."[/COLOR][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Hatıralar
Bediüzzaman'a karakolun karşısında bir ev tuttuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…