Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Sorularla Bediüzzaman
Bediüzzaman'ın Bir Şeyhi Olmuş mudur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="OrhanCAN" data-source="post: 188693" data-attributes="member: 1004338"><p><strong><span style="font-size: 12px"><strong>YÜZBAŞI REFET BARUTÇU----<span style="color: blue">Son Şahitler 1.Cild </span></strong></span></strong></p><p><strong></strong> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>Üstadın ders arkadaşları imamlar</strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">"Isparta'nın Barla nahiyesinde bulunduğu bir zamanda bir arkadaşımla ziyarete gitmiştim. </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Bir müddet görüştükten sonra Üstadımıza şu suali sordum: </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong>'Efendim Risale-i Nur'un bir nüshasında Nakşi Üstadım İmam-ı Rabbanî ve Kadiri Üstadım Şeyh Abdülkadir-i Geylani diyorsunuz.</strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"> Diğer bir nüshasında Üstadım Kur'an'dır, başka üstadım yoktur, buyuruyorsunuz. Hangisinin doğru olduğunu öğrenmek istiyorum' dedim. </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong><u>ve şu cevabı aldım:</u></strong> </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">'İmam-ı Rabbani ile Şeyh Abdülkadir-i Geylani eski Said'i yeni Said'e çeviren Üstadlardır. </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><u><strong>Bugün Kur'an-ı Hakimin huzurunda <span style="color: red">ders arkadaşlarımdır'</span> dedi ve meseleyi tamamen anladım.</strong></u> </span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px">Üstadımızın bu büyük makamının anlaşılması dolayısıyle, sonsuz bir zevk-i manevi ile elini öperek yanından ayrıldım.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OrhanCAN, post: 188693, member: 1004338"] [B][SIZE=3][B]YÜZBAŞI REFET BARUTÇU----[COLOR=blue]Son Şahitler 1.Cild [/COLOR][/B][B][/B][/SIZE] [/B][B][SIZE=3][/SIZE][/B] [SIZE=3][B]Üstadın ders arkadaşları imamlar[/B][/SIZE] [SIZE=3][B][/B][/SIZE] [SIZE=3]"Isparta'nın Barla nahiyesinde bulunduğu bir zamanda bir arkadaşımla ziyarete gitmiştim. [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Bir müddet görüştükten sonra Üstadımıza şu suali sordum: [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B]'Efendim Risale-i Nur'un bir nüshasında Nakşi Üstadım İmam-ı Rabbanî ve Kadiri Üstadım Şeyh Abdülkadir-i Geylani diyorsunuz.[/B][/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] Diğer bir nüshasında Üstadım Kur'an'dır, başka üstadım yoktur, buyuruyorsunuz. Hangisinin doğru olduğunu öğrenmek istiyorum' dedim. [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][B][U]ve şu cevabı aldım:[/U][/B] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]'İmam-ı Rabbani ile Şeyh Abdülkadir-i Geylani eski Said'i yeni Said'e çeviren Üstadlardır. [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][U][B]Bugün Kur'an-ı Hakimin huzurunda [COLOR=red]ders arkadaşlarımdır'[/COLOR] dedi ve meseleyi tamamen anladım.[/B][/U] [/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]Üstadımızın bu büyük makamının anlaşılması dolayısıyle, sonsuz bir zevk-i manevi ile elini öperek yanından ayrıldım.[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Bediüzzaman Said Nursi ve Risale-i Nur Cemaati
Bediüzzaman Said Nursi
Sorularla Bediüzzaman
Bediüzzaman'ın Bir Şeyhi Olmuş mudur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…