Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="N&amp;#304;SANUR" data-source="post: 242831" data-attributes="member: 1011595"><p><span style="color: darkred"><strong>Tertemiz duygular büyütemedim gönül bahçemde</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Hep yağmalandı masum meyvelerim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>İkliminden burcu burcu gül kokuları duydum da</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Bülbül olup ahengine erişemedim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Kördüm, ışığına muhtaçtı gözlerim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Hamdım; ama pişmeye meftundu yüreğim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Hem karanlıktı benim gecelerim,</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Sığdı düşüncelerim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Issızlığımın ortasında hep ismini heceledim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Nurdan haleler içerisinde o gül yüzünü düşledim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Kalbimin unut, çığlıkları arasında sevdim seni</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Unutmak istedikçe sevdim</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Görmedikçe ezberledim yüzünü</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Sen susunca dinledim sesini</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Susa susa anlattım derdimi</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Sen şimdi çok uzaklarda;</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Fakat O’na en yakınlardasın</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Özlemiyle tutuştuğum,</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Hayalimde büyüttüğümsün</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Kalbimin derinlerinde durmadan kanayan bir yarasın</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Bana unutmayı unutturan, özlemeyi öğreten bir yar…</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Dilerim seneler büyütsün O’na özlemini…</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Kısaltsın O’na giden yollarını…</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Sevgimi titreyen ellerimle söylediğim ey…</strong></span></p><p><span style="color: darkred"></span></p><p><span style="color: darkred"><strong>Rabbim hep sevsin seni, sevilmeye layık etsin…</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NİSANUR, post: 242831, member: 1011595"] [COLOR=darkred][B]Tertemiz duygular büyütemedim gönül bahçemde[/B] [B]Hep yağmalandı masum meyvelerim[/B] [B]İkliminden burcu burcu gül kokuları duydum da[/B] [B]Bülbül olup ahengine erişemedim[/B] [B]Kördüm, ışığına muhtaçtı gözlerim[/B] [B]Hamdım; ama pişmeye meftundu yüreğim[/B] [B]Hem karanlıktı benim gecelerim,[/B] [B]Sığdı düşüncelerim[/B] [B]Issızlığımın ortasında hep ismini heceledim[/B] [B]Nurdan haleler içerisinde o gül yüzünü düşledim[/B] [B]Kalbimin unut, çığlıkları arasında sevdim seni[/B] [B]Unutmak istedikçe sevdim[/B] [B]Görmedikçe ezberledim yüzünü[/B] [B]Sen susunca dinledim sesini[/B] [B]Susa susa anlattım derdimi[/B] [B]Sen şimdi çok uzaklarda;[/B] [B]Fakat O’na en yakınlardasın[/B] [B]Özlemiyle tutuştuğum,[/B] [B]Hayalimde büyüttüğümsün[/B] [B]Kalbimin derinlerinde durmadan kanayan bir yarasın[/B] [B]Bana unutmayı unutturan, özlemeyi öğreten bir yar…[/B] [B]Dilerim seneler büyütsün O’na özlemini…[/B] [B]Kısaltsın O’na giden yollarını…[/B] [B]Sevgimi titreyen ellerimle söylediğim ey…[/B] [B]Rabbim hep sevsin seni, sevilmeye layık etsin…[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Beğendiğiniz Mısraları Paylaşalım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…